logo
6 July 2014

Grijs in plaats van oranje

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blog, grijs in plaats van oranje, WK voetbal, WK voetbal 2014, WK outfit, Nederland halve finale, Primark, grijs vest, muscle tee, ZARA loafers, ZARA loafers studs, leren loafers, stretch broek, Bershka, H&M, MAC Pure Heroine, Orly nagellak, Arnhem Centrum, chain braid, outfit, grijs combineren, lang vest, dun vest, zwarte skinny, H&M zilveren kettingfashion is a party, fashion blog, grijs in plaats van oranje, WK voetbal, WK voetbal 2014, WK outfit, Nederland halve finale, Primark, grijs vest, muscle tee, ZARA loafers, ZARA loafers studs, leren loafers, stretch broek, Bershka, H&M, MAC Pure Heroine, Orly nagellak, Arnhem Centrum, chain braid, outfit, grijs combineren, lang vest, dun vest, zwarte skinny, H&M zilveren kettingGrijs in plaats van oranje / Fashion is a partyfashion is a party, fashion blog, grijs in plaats van oranje, WK voetbal, WK voetbal 2014, WK outfit, Nederland halve finale, Primark, grijs vest, muscle tee, ZARA loafers, ZARA loafers studs, leren loafers, stretch broek, Bershka, H&M, MAC Pure Heroine, Orly nagellak, Arnhem Centrum, chain braid, outfit, grijs combineren, lang vest, dun vest, zwarte skinny, H&M zilveren kettingfashion is a party, fashion blog, grijs in plaats van oranje, WK voetbal, WK voetbal 2014, WK outfit, Nederland halve finale, Primark, grijs vest, muscle tee, ZARA loafers, ZARA loafers studs, leren loafers, stretch broek, Bershka, H&M, MAC Pure Heroine, Orly nagellak, Arnhem Centrum, chain braid, outfit, grijs combineren, lang vest, dun vest, zwarte skinny, H&M zilveren kettingfashion is a party, fashion blog, grijs in plaats van oranje, WK voetbal, WK voetbal 2014, WK outfit, Nederland halve finale, Primark, grijs vest, muscle tee, ZARA loafers, ZARA loafers studs, leren loafers, stretch broek, Bershka, H&M, MAC Pure Heroine, Orly nagellak, Arnhem Centrum, chain braid, outfit, grijs combineren, lang vest, dun vest, zwarte skinny, H&M zilveren ketting

Eerlijk is eerlijk: ik droeg gisteren grijs in plaats van oranje. Maar wat maakt het uit? Het Nederlands Elftal (ik vind het zo raar om ‘we’ te zeggen, dan is het net alsof ik er zelf aan heb bijgedragen) lijkt toch onverslaanbaar.

Benieuwd hoe ik mijn haar hier gedaan heb? Check deze post.

Ik draag:

H&M Divided donkergrijze muscle tee (hier kun je een look alike vinden)
Primark lang grijs gemêleerd vest (hier kun je een look alike vinden)
Bershka zwarte stretch broek (hier kun je een look alike vinden)
ZARA grijze loafers met studs (hier kun je look alikes vinden)
H&M zilveren ketting
MAC lipstick in ‘Pure Heroine’
ORLY nagellak in ‘Decoded’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties