logo
28 July 2014

In the shadows

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, outfit, photography shadow, photography playing with shadows, the rasmus in the shadows, straw hat, rieten hoedje, h&m conscious exclusive schoenen, h&m conscious exclusive slip on's, ichi, cheap monday, forever 21, skinny jeans, lace blousefashion is a party, fashion blogger, outfit, photography shadow, photography playing with shadows, the rasmus in the shadows, straw hat, rieten hoedje, h&m conscious exclusive schoenen, h&m conscious exclusive slip on's, ichi, cheap monday, forever 21, skinny jeans, lace blousefashion is a party, fashion blogger, outfit, photography shadow, photography playing with shadows, the rasmus in the shadows, straw hat, rieten hoedje, h&m conscious exclusive schoenen, h&m conscious exclusive slip on's, ichi, cheap monday, forever 21, skinny jeans, lace blousefashion is a party, fashion blogger, outfit, photography shadow, photography playing with shadows, the rasmus in the shadows, straw hat, rieten hoedje, h&m conscious exclusive schoenen, h&m conscious exclusive slip on's, ichi, cheap monday, forever 21, skinny jeans, lace blouse

Ik houd niet van The Rasmus, maar wel van spelen met schaduw. En van mijn H&M Conscious Exclusive schoenen.

Ik draag:

Ichi blouse (hier kun je een look alike vinden)
Cheap Monday blauwe skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
H&M Conscious Exclusive slip on’s
Forever 21 rieten hoedje (hier kun je een look alike vinden)
MAC lipstick in ‘Playing Koi’
China Glaze nagellak in ‘I Sea The Point’

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties