logo
10 July 2014

Hollandse taferelen

Gepost in mijn outfits

fuzzy coat, fuzzy jas, notion 1.3 fuzzy coat, nelly.com, zomersale, winterjas, damesjas sale, disco pants, disco pants trend, blauw/wit, mac viva glam gaga 2, make-up studio nail polish, fashion blogger, country side, blogger superga, discobroek, superga sneakers, sarenza, outfit, fashion is a party, platteland, peplum top, fuzzy coat, fuzzy jas, notion 1.3 fuzzy coat, nelly.com, zomersale, winterjas, damesjas sale, disco pants, disco pants trend, blauw/wit, mac viva glam gaga 2, make-up studio nail polish, fashion blogger, country side, blogger superga, discobroek, superga sneakers, sarenza, outfit, fashion is a party, platteland, peplum top, fuzzy coat, fuzzy jas, notion 1.3 fuzzy coat, nelly.com, zomersale, winterjas, damesjas sale, disco pants, disco pants trend, blauw/wit, mac viva glam gaga 2, make-up studio nail polish, fashion blogger, country side, blogger superga, discobroek, superga sneakers, sarenza, outfit, fashion is a party, platteland, peplum top, fuzzy coat, fuzzy jas, notion 1.3 fuzzy coat, nelly.com, zomersale, winterjas, damesjas sale, disco pants, disco pants trend, blauw/wit, mac viva glam gaga 2, make-up studio nail polish, fashion blogger, country side, blogger superga, discobroek, superga sneakers, sarenza, outfit, fashion is a party, platteland, peplum top,

Vergeef me de winters ogende jas, maar fact is dat de jas niet zo heel winters is. Ík zou er in ieder geval in doodvriezen als het vriest, want hij is veel dunner dan hij eruit ziet. Fact is ook dat het de afgelopen dagen natuurlijk niet heel zomers is geweest, zoals die taferelen vaker gaan bij Hollandse zomers.

Ja, Hollandse taferelen. Met het oog op gisteren zijn dat woorden waar we momenteel even niet vrolijk van worden. Zelfs ik heb er een beetje een kater van geloof ik (en ik drink niet). Misschien komt het gewoon omdat ik te laat naar bed ben gegaan, maar misschien ook wel omdat het er met allemaal gedesillusioneerde mensen om me heen niet vrolijker op wordt natuurlijk. Gek hè? Voordat het WK begon zei ik – als voetballeek en bij wijlen zelfs -hater- dat ik dacht dat we geen wedstrijd zouden winnen (en I couldn’t care less) en nu heb zelfs ík het gevoel dat het so close was. Bizar hoe sterk de kracht van collectiviteit is (voor sommigen misschien vanzelfsprekend, maar voor mij als eigenheimer…). En tóch ook bizar dat een heel land haar levensgeluk tijdelijk laat afhangen van elf, twaalf mensen.

Nee, dat laatste doe ik niet. Mijn outfit van anderen af laten hangen overigens ook niet. Ik laat me graag inspireren, maar dat ik hier twee trends draag (de peplum top en de discobroek) die volgens de modewet alláng weer uit zijn, dat lap ik lekker aan mijn sneaker.

Ik draag:

H&M Trend witte peplum top (hier kun je een look alike vinden)
New Look donkerblauwe disco pants (hier kun je een look alike vinden)
Superga via Sarenza witte sneakers (hier kun je Superga sneakers vinden)
Notion 1.3 lange donkerflauwe fuzzy jas (kun je hier vinden)
Make-Up Studio nagellak in ‘M74 Grasshopper’ (kun je hier vinden)
MAC Viva Glam lipstick in ‘Gaga 2’

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties