logo
3 July 2014

Inspired by

Gepost in mijn outfits

nike roshe run slip on's, zalando, comfortabele schoenen, damesschoenen, dames sneakers, exclusieve sneakers, limited edition nike sneakers, zwart/wit, station arnhem, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party, modeblog, donkere lipstick, catrice carnival of colours nagellak, all black, streetstyle, talkfashion.nl, modeforum, online collages makennike roshe run slip on's, zalando, comfortabele schoenen, damesschoenen, dames sneakers, exclusieve sneakers, limited edition nike sneakers, zwart/wit, station arnhem, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party, modeblog, donkere lipstick, catrice carnival of colours nagellak, all black, streetstyle, talkfashion.nl, modeforum, online collages makennike roshe run slip on's, zalando, comfortabele schoenen, damesschoenen, dames sneakers, exclusieve sneakers, limited edition nike sneakers, zwart/wit, station arnhem, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party, modeblog, donkere lipstick, catrice carnival of colours nagellak, all black, streetstyle, talkfashion.nl, modeforum, online collages makennike roshe run slip on's, zalando, comfortabele schoenen, damesschoenen, dames sneakers, exclusieve sneakers, limited edition nike sneakers, zwart/wit, station arnhem, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party, modeblog, donkere lipstick, catrice carnival of colours nagellak, all black, streetstyle, talkfashion.nl, modeforum, online collages makennike roshe run slip on's, zalando, comfortabele schoenen, damesschoenen, dames sneakers, exclusieve sneakers, limited edition nike sneakers, zwart/wit, station arnhem, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party, modeblog, donkere lipstick, catrice carnival of colours nagellak, all black, streetstyle, talkfashion.nl, modeforum, online collages makennike roshe run slip on's, zalando, comfortabele schoenen, damesschoenen, dames sneakers, exclusieve sneakers, limited edition nike sneakers, zwart/wit, station arnhem, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party, modeblog, donkere lipstick, catrice carnival of colours nagellak, all black, streetstyle, talkfashion.nl, modeforum, online collages maken

Denk jij er weleens bewust over na door wie je je laat inspireren bij je outfits? Vast wel door iets of iemand, toch? Ik realiseerde me dat ik er nooit bewust over na denk, maar dat er natúúrlijk een hoop is waar ik me door laat inspireren als ik mijn outfits maak.

Zo kan ik me niet voorstellen dat ik, als ik nog nooit een outfit van een ander had gezien, ik in bijna compleet zwart over straat zou gaan. In mijn hart ben ik echt een kleurenmeisje namelijk. Echter, doordat ik bij zoveel bloggers en zoveel coole chicks (sorry voor die niet coole term, maar hier vind ik ‘m wel op zijn plaats) op straat heb gezien hoe krachtig zwart kan zijn, draag ik tegenwoordig steeds meer zwart.

Die en veel meer inspiratie is daarmee ontzettend belangrijk geweest voor mijn blog. Doordat ik me door vanalles heb laten inspireren kan ik jullie steeds weer andere en hopelijk hier en daar vernieuwende outfits laten zien. Ik geloof niet dat dat gelukt zou zijn als ik al die inspiratie uit mezelf had moeten halen. Dat weet ik zelfs wel zeker.

Is inspiratie voor jou ook belangrijk en kun je er niet genoeg van krijgen? Neem dan eens een kijkje op de nieuwe modesite TalkFashion. De site is een modeforum waar je tegelijkertijd je eigen blog kunt beginnen, moodboards kunt maken, modemerken kunt volgen en nog veel meer. Je kunt er inspiratie halen, maar ook je inspiratie kwijt. Registreer je en get inspired!– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties