logo
2 July 2014

Instajuni

Gepost in persoonlijk

ballerina, vera camilla, instagram, fashion is a party, diary, fashion blog, fashion blogger, kelly osbourne mac cosmetics, cara schiffelers, konijn, cavia's, chocola, youtube gathering, oranje mascara, primark pyjama's, orly nagellak, amsterdam


Een samenvatting van mijn Instagram feed in juni:

1. Omdat ik haar hielp op de YouTube Gathering stuurde Vera me té lekkere chocola op.
2. Mijn mooie cavia’s.
3. Oranje mascara, ik schreef er hier over.
4. Ik herontdekte het ballerinaknotje.
5. Nieuwe pyjama’s van Primark.
6. Ik was bij de eindexamenshow van ArtEZ.
7. Outfitfoto’s maken met Sophie!
8. Mijn ORLY bestelling arrived!
9. Op date met Vera op een regenachtige dag in Amsterdam.
10. Vierenhalf jaar samen met m’n boy!
11. Een make-up collectie waar ik naar uitkijk: de Osbournes voor MAC Cosmetics.
12. Cara Schiffelers, fashion director van Grazia (die ik nog ken van toen ik járen geleden op FashionCamp ging), stond met een interview in LINDA. omdat ze op haar – uit mijn hoofd- éénenvijftigste moeder werd. Ik vond het vooral mooi om te lezen hoe ze hierbij haar hart volgde.Mocht je me nog niet volgen op Instagram: will you do so?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties