logo
16 July 2014

Liefde voor de midi rok

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, acid wash denim jacket, primark muscle tee, muscle tee wit, midi rok, hoe draag je de midi rok, midi rok combineren, midi skirt, midi rok blogger, prada car print, primark car print skirt, superga sneakers, dior diorific lipstick, rode lipstick, zomer outfit, fotografie in felle zon, midi rok trend
fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, acid wash denim jacket, primark muscle tee, muscle tee wit, midi rok, hoe draag je de midi rok, midi rok combineren, midi skirt, midi rok blogger, prada car print, primark car print skirt, superga sneakers, dior diorific lipstick, rode lipstick, zomer outfit, fotografie in felle zon, midi rok trend
fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, acid wash denim jacket, primark muscle tee, muscle tee wit, midi rok, hoe draag je de midi rok, midi rok combineren, midi skirt, midi rok blogger, prada car print, primark car print skirt, superga sneakers, dior diorific lipstick, rode lipstick, zomer outfit, fotografie in felle zon, midi rok trend
fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, acid wash denim jacket, primark muscle tee, muscle tee wit, midi rok, hoe draag je de midi rok, midi rok combineren, midi skirt, midi rok blogger, prada car print, primark car print skirt, superga sneakers, dior diorific lipstick, rode lipstick, zomer outfit, fotografie in felle zon, midi rok trend
fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, acid wash denim jacket, primark muscle tee, muscle tee wit, midi rok, hoe draag je de midi rok, midi rok combineren, midi skirt, midi rok blogger, prada car print, primark car print skirt, superga sneakers, dior diorific lipstick, rode lipstick, zomer outfit, fotografie in felle zon, midi rok trend
fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, acid wash denim jacket, primark muscle tee, muscle tee wit, midi rok, hoe draag je de midi rok, midi rok combineren, midi skirt, midi rok blogger, prada car print, primark car print skirt, superga sneakers, dior diorific lipstick, rode lipstick, zomer outfit, fotografie in felle zon, midi rok trend
fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, acid wash denim jacket, primark muscle tee, muscle tee wit, midi rok, hoe draag je de midi rok, midi rok combineren, midi skirt, midi rok blogger, prada car print, primark car print skirt, superga sneakers, dior diorific lipstick, rode lipstick, zomer outfit, fotografie in felle zon, midi rok trend

Soms kunnen dingen heel lang ongedragen in mijn kast hangen, maar kies ik er toch voor om het niet weg te doen. Ik voel dan aan dat “de tijd nog komt” voor een kledingstuk (klinkt dat zweverig?) en ook bij deze midi rok was dat het geval.

De rok hing al een paar jaar in de kast. Vanaf het moment dat de autoprint ‘in’ kwam door Prada -Google vertelt mij dat dat twee jaar geleden is- om precies te zijn. Pas nu de midi rok ‘in’ is (en de autoprint weer uit), heb ik de rok uit de kast gehaald.

Die autoprint vind ik, ondanks dat ik niets met auto’s heb, nog steeds leuk door de retro vibe. Het model en de lengte van de rok vond ik eerder denk ik net wat te tuttig, maar nu ik de afgelopen tijd heel veel midi rok inspiratie op heb kunnen doen vind ik dat niet meer. Zeker niet in combinatie met een stoer denim jack.

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het midi model nog even blijft en dat we in ieder geval voorlopig niet terug gaan naar de mini rokjes. Gezien de helft van de wereldbevolking daar vast anders over denkt, betwijfel ik het.

Ik draag:

Primark witte muscle tee (hier kun je een look alike vinden)
Primark midi rok met autoprint (hier kun je een look alike vinden)
Primark acid wash denim jack (hier kun je een look alike vinden)
Superga via Sarenza sneakers (hier kun je Superga sneakers vinden)
Dior lipstick in ’014 Rouge Dolce Vita’ (kun je hier vinden)
Make-Up Studio nagellak in ‘126 Blue Lagoon’

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties