logo
19 July 2014

Luiz David

Gepost in fashion

luiz david, luiz david zonnebril, mirror zonnebril, mirror zonnebril trend, gele mirror zonnebril, wayfarer zonnebril, balenciaga parfum, strand, luiz david capri neon yellow, new inluiz david, luiz david zonnebril, mirror zonnebril, mirror zonnebril trend, gele mirror zonnebril, wayfarer zonnebril, balenciaga parfum, strand, luiz david capri neon yellow, new inluiz david, luiz david zonnebril, mirror zonnebril, mirror zonnebril trend, gele mirror zonnebril, wayfarer zonnebril, balenciaga parfum, strand, luiz david capri neon yellow, new in

Als het goed is ben ik op weg naar het strand als je dit leest (of ik ben allang weer doorbakken thuis… het is maar hoe trouw je aan me bent als bezoeker ;-)) en deze Luiz David zonnebril gaat met me mee.

Ook al zijn de mirror zonnebrillen vooral van zomer 2013, ik vind ze nog steeds heel gaaf en ik denk dat dat nog wel even zo gaat blijven. Gelukkig ben ik niet de enige: ook dit seizoen zie ik ze nog heel veel.

Je shopt mijn Luiz David met gele – what else?!- glazen hier en wellicht heb je daarbij hier nog wat aan.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties