logo
6 July 2014

MAC x Lorde Pure Heroine lipstick

Gepost in beauty

lorde, lorde x mac, max x lorde, mac x lorde pure heroine, mac x lorde collection, paarse lipstick, mac lipstick, mac lipstick limited edition, mac webshop, mac pure heroine swatch, mac pure heroine review, black eyeliner, zwarte eyeliner, mac heroine, lorde royals, beautyblog, beautyblogger, fashionblogger, fashion is a party, lipstick review, mac lipstick review, favoriete lipstick, felle lipstick

“…and we’ll never be royals”. Als je die zin leest, dan heb je gelijk het liedje in je hoofd, toch? Het liedje van Lorde, de zangeres die samen heeft gewerkt met MAC aan haar eigen collectie.

Een collectie die praktisch alleen bestaat uit een lipstick. Ook uit een zwarte eyeliner, maar ja: een zwarte eyeliner is niet wat de aandacht trekt in een MAC collectie. En lipstick, aangezien deze paars is, wel!

lorde, lorde x mac, max x lorde, mac x lorde pure heroine, mac x lorde collection, paarse lipstick, mac lipstick, mac lipstick limited edition, mac webshop, mac pure heroine swatch, mac pure heroine review, black eyeliner, zwarte eyeliner, mac heroine, lorde royals, beautyblog, beautyblogger, fashionblogger, fashion is a party, lipstick review, mac lipstick review, favoriete lipstick, felle lipstick

‘Pure Heroine’ heet de MAC x Lorde lipstick. Waarschijnlijk is deze bedoeld als variant van een paarse MAC lipstick die er al was, Heroine genaamd.

Paarse lipstick zijn woorden die je geen twee keer tegen me hoeft te zeggen. Ik houd van opvallende lipstick en paars is één van mijn favoriete lipstickkleuren.

MAC x Lorde Pure Heroine lipstick

Ik vind Pure Heroine echt prachtig. Hij is niet zo paars als op de campagnebeelden, vind ik, maar daarmee wel wat draagbaarder. Pure Heroine is in het echt iets warmer van tint dan op de foto’s waarop Lorde ‘m draagt. Bovenstaande foto geeft de tint van Pure Heroine goed weer.

lorde, lorde x mac, max x lorde, mac x lorde pure heroine, mac x lorde collection, paarse lipstick, mac lipstick, mac lipstick limited edition, mac webshop, mac pure heroine swatch, mac pure heroine review, black eyeliner, zwarte eyeliner, mac heroine, lorde royals, beautyblog, beautyblogger, fashionblogger, fashion is a party, lipstick review, mac lipstick review, favoriete lipstick, felle lipsticklorde, lorde x mac, max x lorde, mac x lorde pure heroine, mac x lorde collection, paarse lipstick, mac lipstick, mac lipstick limited edition, mac webshop, mac pure heroine swatch, mac pure heroine review, black eyeliner, zwarte eyeliner, mac heroine, lorde royals, beautyblog, beautyblogger, fashionblogger, fashion is a party, lipstick review, mac lipstick review, favoriete lipstick, felle lipstick

Sinds afgelopen maandag was de MAC x Lorde collectie verkrijgbaar in de MAC webshop, maar helaas is de lipstick inmiddels allang uitverkocht. Ik ben dan ook bang dat de lipstick helemaal niet meer verkrijgbaar is voor jullie, want de MAC webshop was het enige, exclusieve verkooppunt van deze collectie.

Toch vond ik het tof deze lipstick aan jullie te laten zien, omdat ik vind dat er vergeleken bij sommige andere MAC collecties te weinig aandacht voor deze collectie is. Paars is misschien toch iets te uitgesproken voor de meesten, en ja: ik voel me geroepen om daar hoogstpersoonlijk verandering in te brengen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties