logo
7 July 2014

Make-Up Studio 125 Golden Daiquiri en OPI The Man With The Golden Gun nagellak

Gepost in beauty

fashion is a party, fashionblog, beautyblog, duochrome nagellak, nagellak, nails of the day, zara pearl ring, make-up studio, make-up studio nail polish, make-up studio club tropicana, make-up studio golden daiquiri, opi nagellak, opi topcoat, op the man with the golden gun, gouden nagellak, nagellak voor Kerst, make-up studio nagellak swatches, swatchfashion is a party, fashionblog, beautyblog, duochrome nagellak, nagellak, nails of the day, zara pearl ring, make-up studio, make-up studio nail polish, make-up studio club tropicana, make-up studio golden daiquiri, opi nagellak, opi topcoat, op the man with the golden gun, gouden nagellak, nagellak voor Kerst, make-up studio nagellak swatches, swatch

Is het al Kerst? Nee, dat dacht ik al. Hoewel de combinatie van deze lakjes meer iets is voor Kerst dan voor juli, vind ik het toch leuk ze nu te dragen. Ik bedoel: de hele lente en zomer pastel en felle kleuren dragen wordt ook wat saai.

Make-Up Studio Golden Daiquiri is een prachtige limited edition lak uit de Club Tropicana collectie van dit seizoen (eerder liet ik al deze en deze lak zien uit die collectie). De lak is goud/khaki duochrome te noemen.

OPI The Man With The Golden Gun is een topcoat met daarin stukjes echt goud (jawel!). Deze topcoat is niet meer te koop via officiële verkooppunten, want deze werd als limited edition uitgebracht toen de gelijknamige James Bond film uitkwam.

The Man With The Golden Gun draag ik hier alleen op de bovenste helft van mijn nagels. Omdat ik veel laagjes van de OPI lak nodig had om de flakies uit The Man With The Golden Gun goed zichtbaar te maken, zie je helaas wel een soort lijn lopen over mijn nagel heen die de scheiding laat zien tussen het gedeelte met de topcoat en het gedeelte zonder de topcoat. De bovenste helft van de nagel voelt ook echt dikker, omdat daar een stuk meer nagellak op zit. De volgende keer ga ik proberen zo dun mogelijke laagjes te lakken (ik ben slecht in dun lakken omdat ik ongeduldig ben) met de topcoat, zodat ik daar hopelijk minder last van heb.

Make-Up Studio Golden Daiquiri is verkrijgbaar bij Make-Up Studio filialen en daarnaasthier (selecteer rechts nummer 125) te koop voor €12,90. De lak dekt volledig in twee laagjes.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties