logo
31 July 2014

The Man Repeller x Superga bij Sarenza

Gepost in fashion

the man repeller x superga, the man repeller x superga 2014, sarenza, superga sneakers, superga schoenen, superga sneakers blauw, superga sneakers geel, fashion collaboration, fashion is a party, online schoenen kopen, grammaticafout, satijnen sneakers

Toen ik laatst over de nieuwe The Man Repeller x Superga collectie schreef, meldde ik dat er helaas alleen maar internationale verkooppunten zijn. Gisteren zag ik echter dat de collectie nu ook bij Sarenza te koop is! Alhoewel… ‘de collectie’ betekent in dit geval ‘vier paar schoenen uit de collectie’. Helaas zitten daar mijn muiltjes dan ook niet bij.

Maar hé: iets is beter dan niets en de vier die wel te koop zijn, zijn ook leuk! Je shopt ze hier.

P.S. De bijbehorende niet zo fijne grammaticafout zullen we ze maar vergeven hè? 😉 Flauw van mij om dit te benoemen (ik maak zelf immers ook fouten), maar soms vind ik het gewoon even belangrijk om te laten merken dat het gezien wordt (in de hoop dat er in de toekomst beter op gelet wordt).

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties