logo
1 July 2014

Mijn Nike Roshe Run Slip On’s

Gepost in fashion

fashionblog, modeblog, fashion is a party, ugg's in de zomer, schoenen zonder veters, nike roshe run, nike roshe run slip on, nike air max, comfortabele sneakers, nike roshe run zwart wit, zalando, outfitpost, slip on's comfortabel, damesschoenen, nike sneakers

Toen ik deze Roshe Run Slip On’s aanschafte, ik schreef er eerder al over, had ik niet kunnen bedenken dat ze zó comfortabel zouden zijn. Door hun gebrek aan veters (die soms wat kunnen snijden hier en daar) zijn ze nóg comfortabeler dan Roshe Run’s of Air Max. De zool loopt als een kussentje en de bovenkant voelt als een sok. Echt, het zijn net UGG’s voor de zomer. En dan vind ik ze ook nog eens ontzettend leuk.

Wil je de Roshe Run Slip On’s ook shoppen? Ze zijn op de meeste plekken uitverkocht, maar hier vind je nog een paar maten.

Stay tuned voor een outfitpost met m’n slipponnetjes.

Foto door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties