logo
4 July 2014

NARS Radiant Creamy concealer

Gepost in beauty

NARS concealer, NARS Radient Creamy concealer, lichte concealer, goede concealer, dekkende concealer, beste concealer, concealer vergelijken, dekkende foundation, NARS kopen in Nederland, onzuivere huid, onzuiverheden verbergen, roodheden gezicht, onzuiverheden camoufleren,  NARS Radient Creamy concealer review, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, favoriete concealer, budget concealer, high end concealer

Ik had nog nooit een concealer gevonden waar ik helemaal hooked aan was en huppelde dus steeds van de ene naar de ander. Totdat ik de NARS Radiant Creamy concealer besloot te proberen. Beautyguru’s zweren bij deze concealer en hij staat regelmatig bovenaan concealer-vergelijk-lijstjes. Vergeleken bij andere high end concealers is de Radiant Creamy concealer bovendien niet heel duur. Ik bedoel: €27,- vind ik nog steeds erg veel, maar ik heb ook de Touche Éclat en deze kost bijna €40,-.

NARS concealer, NARS Radient Creamy concealer, lichte concealer, goede concealer, dekkende concealer, beste concealer, concealer vergelijken, dekkende foundation, NARS kopen in Nederland, onzuivere huid, onzuiverheden verbergen, roodheden gezicht, onzuiverheden camoufleren,  NARS Radient Creamy concealer review, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, favoriete concealer, budget concealer, high end concealerNARS concealer, NARS Radient Creamy concealer, lichte concealer, goede concealer, dekkende concealer, beste concealer, concealer vergelijken, dekkende foundation, NARS kopen in Nederland, onzuivere huid, onzuiverheden verbergen, roodheden gezicht, onzuiverheden camoufleren,  NARS Radient Creamy concealer review, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, favoriete concealer, budget concealer, high end concealerNARS concealer, NARS Radient Creamy concealer, lichte concealer, goede concealer, dekkende concealer, beste concealer, concealer vergelijken, dekkende foundation, NARS kopen in Nederland, onzuivere huid, onzuiverheden verbergen, roodheden gezicht, onzuiverheden camoufleren,  NARS Radient Creamy concealer review, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, favoriete concealer, budget concealer, high end concealer

What can I say? Dit is echt de beste concealer ever. Als ik een onzuivere huid heb (zoals op het moment het geval is), dan vind ik het echt niet te geloven hoe snel en hoe makkelijk ik een egale huid tover door wat Radiant Creamy concealer op rode plekjes te smeren. Door deze concealer gebruik ik dan ook veel minder foundation. De concealer is dekkend, precies de goede tint voor mijn lichte huidje (ik heb Vanillia, hier te koop vanuit Nederland) en ik heb er niet veel van nodig.

Meer heb ik niet te schrijven. Aanrader!

Edit: ik kreeg de tip dat de Radiant Creamy concealer ook hier te koop is bij HQHair, waar je geen verzendkosten betaalt (waardoor je goedkoper uit bent dan dat je bij Sephora of NARS bestelt). 

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties