logo
12 July 2014

Poseren verboden

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, modeblogger, kokerrok, rode kokerrok, red pencil skirt, zwarte tanktop, black tank top, adidas adilette, adidas slides, adidas slippers, niet parkeren, niet poseren, streetstyle, summer, new yorker, h&m trend, rimmel 60 seconds rita orafashion is a party, fashion blogger, modeblogger, kokerrok, rode kokerrok, red pencil skirt, zwarte tanktop, black tank top, adidas adilette, adidas slides, adidas slippers, niet parkeren, niet poseren, streetstyle, summer, new yorker, h&m trend, rimmel 60 seconds rita orafashion is a party, fashion blogger, modeblogger, kokerrok, rode kokerrok, red pencil skirt, zwarte tanktop, black tank top, adidas adilette, adidas slides, adidas slippers, niet parkeren, niet poseren, streetstyle, summer, new yorker, h&m trend, rimmel 60 seconds rita orafashion is a party, fashion blogger, modeblogger, kokerrok, rode kokerrok, red pencil skirt, zwarte tanktop, black tank top, adidas adilette, adidas slides, adidas slippers, niet parkeren, niet poseren, streetstyle, summer, new yorker, h&m trend, rimmel 60 seconds rita orafashion is a party, fashion blogger, modeblogger, kokerrok, rode kokerrok, red pencil skirt, zwarte tanktop, black tank top, adidas adilette, adidas slides, adidas slippers, niet parkeren, niet poseren, streetstyle, summer, new yorker, h&m trend, rimmel 60 seconds rita ora

Terwijl ik voor dit bordje stond, was ik aan het fantaseren: wat nou als modebloggers over een aantal jaar zó ingeburgerd en met zóveel zijn dat er op straat bordjes hangen met ‘poseren verboden’? Ze zouden nodig zijn, want ik ben wel eens door een agent bijna van de weg gesleurd omdat “mijn fotograaf” plat op de buik op een 50 km. weg lag om mijn schoenen te fotograferen.

Hoewel ik lang zoiets had van: ik ga beginnende bloggers niet stimuleren te (mode)bloggen, want er zijn al te veel bloggers, realiseer ik me inmiddels dat bloggen niet te stoppen is. Dus ik geef me er maar aan over en ben vóór ‘poseren verboden’ bordjes op straat. Want dat betekent: de hele wereld aan de mode!

Ik draag:

New Yorker zwarte tanktop (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend rode kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
adidas Adilette slippers (kun je hier vinden)
Rimmel 60 Seconds Rita Ora nagellak in ‘Do not disturb’ (kun je hierstyle=”color: #424242;”> vinden)P.S. Er staat een nieuwe behind the blog online!

Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties