logo
25 July 2014

Antwerpen

Gepost in mijn outfits

Antwerpen / Fashion is a partyfashion is a party, fashion blogger, outfit, all black, blogger all black, nike air max thea, zalando collection, bershka, a-symmetrisch jurkje, little black dress, cat eye sunnies, antwerpen, forever 21, sarenza, zon, zomerfashion is a party, fashion blogger, outfit, all black, blogger all black, nike air max thea, zalando collection, bershka, a-symmetrisch jurkje, little black dress, cat eye sunnies, antwerpen, forever 21, sarenza, zon, zomerfashion is a party, fashion blogger, outfit, all black, blogger all black, nike air max thea, zalando collection, bershka, a-symmetrisch jurkje, little black dress, cat eye sunnies, antwerpen, forever 21, sarenza, zon, zomerfashion is a party, fashion blogger, outfit, all black, blogger all black, nike air max thea, zalando collection, bershka, a-symmetrisch jurkje, little black dress, cat eye sunnies, antwerpen, forever 21, sarenza, zon, zomer

Dinsdag was ik in Antwerpen. Wat een heerlijke dag! Mijn vriendje, de zon, een mooie stad en nieuwe Nike Air Max Thea’s van Sarenza aan mijn voeten. Wat wil ik nog meer?

Ik draag:

Bershka zwart a-symmetrisch jurkje (hier kun je look alikes vinden)
Zalando Collection zwarte leren shopper (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Max Thea via Sarenza sneakers (kun je hier vinden)
Forever 21 zilveren armband (kun je hier vinden)
Pieces zwarte cat eye zonnebril (hier kun je een look alike vinden)
China Glaze nagellak in ‘In The Lime Light’
Catrice Colour Show Lipgloss in ‘030 Pink me up’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties