logo
5 July 2014

Olijfgroene parka

Gepost in fashion

Cheap Monday, Cheap Monday Prim parka, Zalando, gevoerde parka, groene parka, herfstjas, regenjas, klassieke jas, lange jas, parka jas, fashion is a party, fashion blog, jassen sale, damesjas, parka sale

De olijfgroene parka vind ik eigenlijk net zo’n klassieker als de trenchcoat. Het is een jas die er altijd is. Die tijdloos is en waar je nooit op uitgekeken raakt. Natuurlijk, de jas moet je stijl zijn, maar als hij dat is en hij verslijt niet, dan zou je er een leven lang mee kunnen doen.

Bovenstaande olijfgroene parka van Cheap Monday kwam ik gisteren tegen met -70% korting. Ik dacht gelijk: die moet ik delen! De jas heeft een heerlijke teddyvoering en door de koortjes in de zij kun je een taille creëeren om het ‘hobbezak’ effect te vermijden. Wellicht een goede aankoop alvast voor de herfst? Al zou de jas je vandaag ook niet misstaan…

Je shopt hem hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties