logo
31 July 2014

Outfit recap juli

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashionblogger, fashionblog, outfit recap, outfit recap juli, all black, outfit als het regent, midirok, strand, all black, antwerpen, aparte outfit, outfit met hoedje, disco pants, palladium, rihanna x river island, nike roshe run slip on's, pencil skirt, bullboxer sandalen, luiz david zonnebrillen, amsterdam, adidas adilettefashion is a party, fashionblogger, fashionblog, outfit recap, outfit recap juli, all black, outfit als het regent, midirok, strand, all black, antwerpen, aparte outfit, outfit met hoedje, disco pants, palladium, rihanna x river island, nike roshe run slip on's, pencil skirt, bullboxer sandalen, luiz david zonnebrillen, amsterdam, adidas adiletteOutfit recap juli / Fashion is a partyfashion is a party, fashionblogger, fashionblog, outfit recap, outfit recap juli, all black, outfit als het regent, midirok, strand, all black, antwerpen, aparte outfit, outfit met hoedje, disco pants, palladium, rihanna x river island, nike roshe run slip on's, pencil skirt, bullboxer sandalen, luiz david zonnebrillen, amsterdam, adidas adiletteOutfit recap juli / Fashion is a partyfashion is a party, fashionblogger, fashionblog, outfit recap, outfit recap juli, all black, outfit als het regent, midirok, strand, all black, antwerpen, aparte outfit, outfit met hoedje, disco pants, palladium, rihanna x river island, nike roshe run slip on's, pencil skirt, bullboxer sandalen, luiz david zonnebrillen, amsterdam, adidas adilettefashion is a party, fashionblogger, fashionblog, outfit recap, outfit recap juli, all black, outfit als het regent, midirok, strand, all black, antwerpen, aparte outfit, outfit met hoedje, disco pants, palladium, rihanna x river island, nike roshe run slip on's, pencil skirt, bullboxer sandalen, luiz david zonnebrillen, amsterdam, adidas adilettefashion is a party, fashionblogger, fashionblog, outfit recap, outfit recap juli, all black, outfit als het regent, midirok, strand, all black, antwerpen, aparte outfit, outfit met hoedje, disco pants, palladium, rihanna x river island, nike roshe run slip on's, pencil skirt, bullboxer sandalen, luiz david zonnebrillen, amsterdam, adidas adilettefashion is a party, fashionblogger, fashionblog, outfit recap, outfit recap juli, all black, outfit als het regent, midirok, strand, all black, antwerpen, aparte outfit, outfit met hoedje, disco pants, palladium, rihanna x river island, nike roshe run slip on's, pencil skirt, bullboxer sandalen, luiz david zonnebrillen, amsterdam, adidas adilettefashion is a party, fashionblogger, fashionblog, outfit recap, outfit recap juli, all black, outfit als het regent, midirok, strand, all black, antwerpen, aparte outfit, outfit met hoedje, disco pants, palladium, rihanna x river island, nike roshe run slip on's, pencil skirt, bullboxer sandalen, luiz david zonnebrillen, amsterdam, adidas adilettefashion is a party, fashionblogger, fashionblog, outfit recap, outfit recap juli, all black, outfit als het regent, midirok, strand, all black, antwerpen, aparte outfit, outfit met hoedje, disco pants, palladium, rihanna x river island, nike roshe run slip on's, pencil skirt, bullboxer sandalen, luiz david zonnebrillen, amsterdam, adidas adilette

In deze ‘outfit recap juli’ zie je dat ze allemaal weer heel verschillend zijn: de outfits die ik deze maand droeg. Wel zie ik door elkaar genomen steeds meer zwart terug.

Favorieten kiezen is ook nu lastig: de eerste outfit vind ik heel stoer, maar is wel erg donker voor de tijd van het jaar (maar ja, als het keihard regent…). De derde outfit vind ik tof, maar meer omdat deze wat aparter is dan de rest. De vierde outfit vind ik leuk omdat ik ‘m origineel vind, de elfde omdat ik het plaatje zo gaaf vind… ga zo maar door.

Als ik er toch één moet kiezen dan ga ik voor de zevende outfit – die met de midirok. Niet de meest bijzondere, maar wel het dichtste bij mijn stijl op dit moment en dus een outfit waarin ik me erg mezelf voel.

Welke is jouw favoriet?

P.S. Klik op de foto’s als je de hele outfitpost (nog eens terug) wilt zien!

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties