logo
7 July 2014

Pandora

Gepost in fashion

pandora bedelarmband, pandora sieraden, pandora oorbellen, pandora oorknopjes, pandora horloges, pandora webshop, subtiele oorknopjes, zilveren oorknopjes, zilveren sieraden, opzichtige oorbellen, subtiele oorbellepandora bedelarmband, pandora sieraden, pandora oorbellen, pandora oorknopjes, pandora horloges, pandora webshop, subtiele oorknopjes, zilveren oorknopjes, zilveren sieraden, opzichtige oorbellen, subtiele oorbellen

De meesten van jullie zullen de bedelarmbanden van Pandora wel kennen. Voor mij stond Pandora inderdaad gelijk aan de welbekende bedelarmband en dat was dat.

Pandora heeft echter veel meer sieraden. Ik vind hun ‘Pure’ horloges prachtig – klassiek, strak, tijdloos, maar toch ook wel speels- en ik viel als een blok voor deze zilveren oorknopjes.

Ik heb me voorgenomen weer vaker oorbellen te dragen, omdat ik het jammer vind dat ik dat nog maar weinig doe. “Probleem” was alleen een beetje dat mijn meeste oorbellen vrij opzichtig zijn en dus lang niet overal bij passen. Met deze subtiele knopjes is dat probleem verholpen.

Je koopt de oorknopjes hier bij Pansite Nederland.


– In samenwerking met Pansite Nederland

Foto’s door Jan Neman. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties