logo
2 July 2014

Sale toppers

Gepost in fashion

nelly.com, nelly sale, zwarte jumpsuit, superga sneakers, superga luipaardprint, witte tanktop, zomersale, grijze handtas, pieces handtas, noisy may jeans, zwarte skinny jeans, zwarte slip on's, mohair slip on's, leopard sandal, luipaardsandaal, nly shoes

zwarte slip on’s / luipaardsandaal / witte tank top / zwarte skinny jeans / Superga sneakers met luipaardprint / grijze handtas / zwarte jumpsuitDe leukste én beste koopjes voor het minste geld eruit pikken… dat is waar de sale om draait, toch? Dat heb ik gedaan. Al deze items zijn a) draagbaar en praktisch b) leuk en c) financieel pretty attractive. Dat vind ik tenminste.

Happy sale shopping!

P.S. Zin om verder te shoppen? Ik heb de Fashion is a party shop weer aangevuld!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties