logo
26 July 2014

Smashbox Be Legendary Matte Bing lipstick

Gepost in beauty

fashion is a party, fashion blogger, beautyblogger, beautyblog, Smashbox, Smashbox lipstick, Smashbox Cherry Smoke collectie, Smashbox lipsticks, Smashbox lipstick swatch, Smashbox lipstick review, Smashbox Be Legendary Matte Bing swatch, rode lipstick, Smashbox in Nederland, Smashbox primers, klassieke make-up, Smashbox oogschaduwpalettefashion is a party, fashion blogger, beautyblogger, beautyblog, Smashbox, Smashbox lipstick, Smashbox Cherry Smoke collectie, Smashbox lipsticks, Smashbox lipstick swatch, Smashbox lipstick review, Smashbox Be Legendary Matte Bing swatch, rode lipstick, Smashbox in Nederland, Smashbox primers, klassieke make-up, Smashbox oogschaduwpalettefashion is a party, fashion blogger, beautyblogger, beautyblog, Smashbox, Smashbox lipstick, Smashbox Cherry Smoke collectie, Smashbox lipsticks, Smashbox lipstick swatch, Smashbox lipstick review, Smashbox Be Legendary Matte Bing swatch, rode lipstick, Smashbox in Nederland, Smashbox primers, klassieke make-up, Smashbox oogschaduwpalette

Al tijden was ik ontzettend benieuwd naar het merk Smashbox. Sinds november is dit make-up merk te koop in Nederland en vooral over hun primers – hun paradepaardjes denk ik – heb ik ondertussen al veel (goeds) gelezen.

Toch is mijn eerste Smashbox product geen primer, maar een lipstick geworden: de Smashbox Be Legendary Matte Bing lipstick. Hij is roder dan rood en dus super vampy: ik vind ‘m geweldig. Ik hoop in de toekomst overigens alsnog een Smashbox primer te proberen, maar ik zou echt nog níet weten welke te kiezen – Smashbox heeft er véél.

Terug naar de lipstick. Deze komt uit de nieuwe limited edition collectie van Smashbox, bedoeld voor de herfst. De collectie heet Cherry Smoke, is vrij klassiek en bestaat uit een smokey eye palette (die ziet er ook echt prachtig uit!) en twee rode lipsticks.

Bij deze alvast een sneak peek van één van de twee Cherry Smoke lipsticks. Ik laat de lipstick gauw nog een keer op de lippen zien in een Face of the Day, dan zal ik ook gelijk meer schrijven over de textuur en dergelijke.

De Cherry Smoke collectie van Smashbox is vanaf 15 augustus verkrijgbaar bij Douglas. De lipsticks kosten €20,-, het oogschaduwpalette €39,50.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties