logo
13 July 2014

The Man Repeller x Superga

Gepost in fashion

fashion is a party, fashionblog, fashionblogger, nieuwe schoenen, slip on sneakers, mules, leandra medine, leandra medine man repeller, gele sneakers, man repeller x superga volume II, satin sneakers, solestruck, shopbop, anthropologie, lente zomer 2014, schoenentrends 2014, tweed sneakersfashion is a party, fashionblog, fashionblogger, nieuwe schoenen, slip on sneakers, mules, leandra medine, leandra medine man repeller, gele sneakers, man repeller x superga volume II, satin sneakers, solestruck, shopbop, anthropologie, lente zomer 2014, schoenentrends 2014, tweed sneakers

Superga kennen jullie inmiddels allemaal, toch? Al een paar keer heb ik over Superga sneakers geschreven. Ik vind Superga een super tof merk en mijn witte Superga’tjes draag ik veel deze zomer.

Kennen jullie ook allemaal Leandra van The Man Repeller? Zij is één van mijn favoriete bloggers, hoewel ik haar blog veel minder bezoek dan veel andere blogs. Met name omdat het blog van Leandra echt gelézen moet worden en als ik blogs kijk dan zit ik nou eenmaal meer in de ‘scroll mode’.

Echter, áls je The Man Repeller leest, dan lig je ook gelijk in een deuk om hoe humoristisch, gek en slim Leandra is. Er is geen blogger zoals zij en ik vind haar heel origineel. Want niet alleen heeft ze veel taalgevoel en is ze intelligent, op modegebied is ze ook altijd vooruitstrevend.

Dit voorjaar heeft Leandra haar tweede collectie in samenwerking met Superga uitgebracht: The Man Repeller x Superga. En oh boy, I want them all! Deze ‘slip on sneakers’ (die het dus uiteindelijk zijn geworden) vind ik ontzettend leuk, maar ook het ‘gewone’ Superga model in de collectie sprak me gelijk aan. En dan weer wilde ik de ene kleur, dan weer de andere. Ik kon echt niet kiezen, vandaar dat ik er ook even over gedaan heb, haha.

Uiteindelijk besloot ik mijn zwak te volgen: ik koos voor geel. Het duurde dus even voordat ik zover was met kiezen, maar voor jullie kan deze keuze geen verrassing zijn, toch?

P.S. Superga x The Man Repeller is niet in Nederland verkrijgbaar en kun je bestellen bij een internationale online shop. De hele collectie is best groot (je kunt ‘m hier bekijken), maar de meeste verkooppunten hebben maar drie of vier verschillende paren uit de collectie. Wil je een paar hebben, dan zul je dus moeten kijken waar ze die verkopen. Verkooppunten die naar Nederland verzenden zijn o.a. Solestruck, SHOPBOP en Nördstrom.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties