logo
23 July 2014

Touch of turquoise

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, bullboxer shoes, bullboxer sandalen, bullboxer schoenen, bullboxer schoenen sale, touch of turquoise, felle eyeliner, turquoise eyeliner, turquoise nagellak, cat eye glasses, cat eye zonnebril, h&m trend, zwart in de zomer, h&m trend mirror shorts, sonsbeek parkfashion is a party, fashion blogger, bullboxer shoes, bullboxer sandalen, bullboxer schoenen, bullboxer schoenen sale, touch of turquoise, felle eyeliner, turquoise eyeliner, turquoise nagellak, cat eye glasses, cat eye zonnebril, h&m trend, zwart in de zomer, h&m trend mirror shorts, sonsbeek parkfashion is a party, fashion blogger, bullboxer shoes, bullboxer sandalen, bullboxer schoenen, bullboxer schoenen sale, touch of turquoise, felle eyeliner, turquoise eyeliner, turquoise nagellak, cat eye glasses, cat eye zonnebril, h&m trend, zwart in de zomer, h&m trend mirror shorts, sonsbeek parkfashion is a party, fashion blogger, bullboxer shoes, bullboxer sandalen, bullboxer schoenen, bullboxer schoenen sale, touch of turquoise, felle eyeliner, turquoise eyeliner, turquoise nagellak, cat eye glasses, cat eye zonnebril, h&m trend, zwart in de zomer, h&m trend mirror shorts, sonsbeek parkfashion is a party, fashion blogger, bullboxer shoes, bullboxer sandalen, bullboxer schoenen, bullboxer schoenen sale, touch of turquoise, felle eyeliner, turquoise eyeliner, turquoise nagellak, cat eye glasses, cat eye zonnebril, h&m trend, zwart in de zomer, h&m trend mirror shorts, sonsbeek parkfashion is a party, fashion blogger, bullboxer shoes, bullboxer sandalen, bullboxer schoenen, bullboxer schoenen sale, touch of turquoise, felle eyeliner, turquoise eyeliner, turquoise nagellak, cat eye glasses, cat eye zonnebril, h&m trend, zwart in de zomer, h&m trend mirror shorts, sonsbeek parkfashion is a party, fashion blogger, bullboxer shoes, bullboxer sandalen, bullboxer schoenen, bullboxer schoenen sale, touch of turquoise, felle eyeliner, turquoise eyeliner, turquoise nagellak, cat eye glasses, cat eye zonnebril, h&m trend, zwart in de zomer, h&m trend mirror shorts, sonsbeek park

Als ik in mijn kledingkast geen kledingstuk of accessoire kan vinden dat iets toevoegt aan mijn outfit en mijn outfit echt afmaakt, dan ga ik vaak kijken of ik make-up heb wat dat kan doen. Meestal kies ik in zo’n geval voor een felle roze of rode of een donkere lipstick, die de look gelijk een stuk minder saai maakt. Dit keer besloot ik voor een opvallende turquoise eyeliner te gaan, matchend bij mijn turquoise nagels. Die ‘touch of turquoise’ maakt de outfit een heel stuk zomerser en frisser, vinden jullie ook niet?

Ook deze Bullboxer sandaaltjes vind ik ontzettend zomers, ondanks dat ze zwart zijn. Doordat er maar één bandje over de voet loopt, krijg ik er een heel luchtig gevoel bij. Ze zitten ontzettend lekker en… ze zijn nu in de sale! Je shopt ze hier.

Op de hoogte blijven van leuke en betaalbare nieuwe collecties van Bullboxer en hun toffe campagnes als eerste zien? Volg Bullboxer Shoes dan op Facebook.– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties