logo
21 July 2014

Too warm for anything

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, strandoutfit, bloemendaal aan zee, luiz david zonnebril, rihanna for river sland, adidas mi adilette, mirror sunnies, mirror sunnies blogger, beach hair, high summer outfit, summer outfit blogger, white shorts, poolslides, adidas slidesfashion is a party, fashion blogger, strandoutfit, bloemendaal aan zee, luiz david zonnebril, rihanna for river sland, adidas mi adilette, mirror sunnies, mirror sunnies blogger, beach hair, high summer outfit, summer outfit blogger, white shorts, poolslides, adidas slidesfashion is a party, fashion blogger, strandoutfit, bloemendaal aan zee, luiz david zonnebril, rihanna for river sland, adidas mi adilette, mirror sunnies, mirror sunnies blogger, beach hair, high summer outfit, summer outfit blogger, white shorts, poolslides, adidas slidesfashion is a party, fashion blogger, strandoutfit, bloemendaal aan zee, luiz david zonnebril, rihanna for river sland, adidas mi adilette, mirror sunnies, mirror sunnies blogger, beach hair, high summer outfit, summer outfit blogger, white shorts, poolslides, adidas slidesfashion is a party, fashion blogger, strandoutfit, bloemendaal aan zee, luiz david zonnebril, rihanna for river sland, adidas mi adilette, mirror sunnies, mirror sunnies blogger, beach hair, high summer outfit, summer outfit blogger, white shorts, poolslides, adidas slides

Ik heb het niet snel warm en ik houd van warmte, maar zaterdag was het wel echt too warm for anything. Ik wist niet wat ik aan moest of wat ik moest gaan doen en koos dan ook voor de makkelijke weg: een simpele outfit en languit op een strandbed liggen met mijn Luiz David zonnebril op m’n neus.

Op het strand vond ik het prima te doen qua temperatuur (op de terugweg in de auto zonder airco daarentegen…), maar wel ontdekte ik dat de onrust in mij me al gauw parten speelde terwijl ik daar op dat strandbed lag. Er spookt dan altijd gelijk van alles door mijn hoofd, want ontspannen is niet mijn grootste talent. Met die hitte dacht ik vooral: ‘Hoe gaat het met de dieren?’. Als ik me dat eenmaal begin af te vragen, dan wil ik ook naar huis. Ironisch genoeg las ik op dat moment de nieuwe LINDA. met daarin mensen die niet houden van op vakantie gaan. Ha, ben ik toch niet de enige!

Deze foto’s zijn van vóórdat mijn wenkbrauwen van mijn gezicht smolten en het zand te heet werd om op te lopen. Hoewel de outfit technisch gezienvery simple is vind ik ‘m toch heel leuk.

Ik draag:

Scapino zwarte tank top (hier kun je een look alike vinden)
Rihanna for River Island shorts (en blouse eraan vast) (hier kun je een look alike vinden)
Luiz David zonnebril (kun je hier vinden)
adidas ‘mi adilette’ slippers (kun je hier vinden)
essence Wave Goddess nagellak in ’03 Have A Break’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties