logo
14 July 2014

Weekend in het Westen

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blog, modeblog, outfit, streetstyle, amsterdam, weekend in het westen, festival outfit, hippie, flower headband, a-lijn jurk, a-line dress, palladium sneakers, palladium turquoise, primark flower headband, primark bloemenhaarband, perzikkleur, zomer 2014, trends zomer 2014, flower headband trend, blogger flower headband, h&m, palladiumfashion is a party, fashion blog, modeblog, outfit, streetstyle, amsterdam, weekend in het westen, festival outfit, hippie, flower headband, a-lijn jurk, a-line dress, palladium sneakers, palladium turquoise, primark flower headband, primark bloemenhaarband, perzikkleur, zomer 2014, trends zomer 2014, flower headband trend, blogger flower headband, h&m, palladiumfashion is a party, fashion blog, modeblog, outfit, streetstyle, amsterdam, weekend in het westen, festival outfit, hippie, flower headband, a-lijn jurk, a-line dress, palladium sneakers, palladium turquoise, primark flower headband, primark bloemenhaarband, perzikkleur, zomer 2014, trends zomer 2014, flower headband trend, blogger flower headband, h&m, palladiumfashion is a party, fashion blog, modeblog, outfit, streetstyle, amsterdam, weekend in het westen, festival outfit, hippie, flower headband, a-lijn jurk, a-line dress, palladium sneakers, palladium turquoise, primark flower headband, primark bloemenhaarband, perzikkleur, zomer 2014, trends zomer 2014, flower headband trend, blogger flower headband, h&m, palladiumfashion is a party, fashion blog, modeblog, outfit, streetstyle, amsterdam, weekend in het westen, festival outfit, hippie, flower headband, a-lijn jurk, a-line dress, palladium sneakers, palladium turquoise, primark flower headband, primark bloemenhaarband, perzikkleur, zomer 2014, trends zomer 2014, flower headband trend, blogger flower headband, h&m, palladium

Gisteren was ik in Amsterdam en vierde ik het weekend in het Westen. Ik ging weer eens over straat ‘just like the early days’ in kleur en met een opvallend accessoire in de vorm van een ‘flower headband’ op mijn hoofd. Jammer genoeg ga ik zo niet meer in Arnhem over straat, niet zo snel in ieder geval. Ik heb het lang genoeg wel gedaan, maar nu denk ik: doe ik dat nou omdat ik wil dat het gewoon moet kunnen, opvallend over straat, of doe ik dit nou omdat ik me er prettig bij voel? En dan is het eerste het antwoord.

Want zet je hier in Arnhem bloemen op je voorhoofd, dan word je echt nagekeken (ik zou zelf ook omkijken wellicht -wel in positieve zin natuurlijk-, omdat het hier gewoon veel meer opvalt). Vaak helemaal niet op een negatieve manier hoor, nagekeken worden, maar in een stad als Arnhem valt iets gewoon veel sneller op. En opvallen is nooit mijn doel geweest. En ook niet echt waar ik me prettig bij voel.

Daarom houd ik onder andere zo van Amsterdam. Juist omdat ik graag op mezelf ben, heb ik het liefst veel mensen om me heen. Meer dan er in Arnhem zijn. Dan voel ik me zo fijn anoniem en het meest mezelf.

Ik draag:

Primark wit A-lijn jurkje (hier kun je een look alike vinden)
H&M perzikkleurig vest (hier kun je een look alike vinden)
Palladium turquoise sneakers (hier kun je Palladium’s vinden)
Primark haarband met bloemen (hier kun je een look alike vinden)
China Glaze nagellak in ‘Let’s Do It In 3D’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties