logo
31 August 2014

Aquazurra x Olivia Palermo

Gepost in fashion

aquazurra x olivia palermo, olivia palermo shoe line, olivia palermo shoes, overknee boots, aquazurra shoes, net-a-porter, aquazurra x olivia palermo lookbook, herfst winter 2014 schoenen, designer schoenenaquazurra x olivia palermo, olivia palermo shoe line, olivia palermo shoes, overknee boots, aquazurra shoes, net-a-porter, aquazurra x olivia palermo lookbook, herfst winter 2014 schoenen, designer schoenenaquazurra x olivia palermo, olivia palermo shoe line, olivia palermo shoes, overknee boots, aquazurra shoes, net-a-porter, aquazurra x olivia palermo lookbook, herfst winter 2014 schoenen, designer schoenen

Beautiful woman en stijlicoon – door Wikipedia samengevat als ‘socialite’- Olivia Palermo is een samenwerking aangegaan met schoenenmerk Aquazurra. Een véél te duur merk met véél te dure schoenen, maar ik vind de schoenen en deze foto’s van Olivia zo mooi dat ik ze toch even wilde delen.

Mocht jouw schoenenbudget wel tot ongekende hoogte reiken dan kun je de Aquazurra x Olivia Palermo schoenen hier kopen op Net-a-Porter.

The overknee boots for me please.

P.S. Toch maar wat budget vriendelijkere schoenen shoppen? De Fashion is a party shop is weer aangevuld –> klik.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties