logo
30 August 2014

Beyoncé in CR Fashion Book #5

Gepost in fashion

beyoncé in cr fashion book, fashion is a party, fashion blogger, beyoncé, beyoncé cr fashion book, carine roitfeld cr fashion book, editorialbeyoncé in cr fashion book, fashion is a party, fashion blogger, beyoncé, beyoncé cr fashion book, carine roitfeld cr fashion book, editorialbeyoncé in cr fashion book, fashion is a party, fashion blogger, beyoncé, beyoncé cr fashion book, carine roitfeld cr fashion book, editorialbeyoncé in cr fashion book, fashion is a party, fashion blogger, beyoncé, beyoncé cr fashion book, carine roitfeld cr fashion book, editorialbeyoncé in cr fashion book, fashion is a party, fashion blogger, beyoncé, beyoncé cr fashion book, carine roitfeld cr fashion book, editorial

Ze circuleren al een paar dagen het Internet rond, maar toch wil ik ze ook nog even graag delen: de beelden van Beyoncé voor CR Fashion Book #5 (CR Fashion Book is het tijdschrift van Carine Roitfeld).

Beyoncé en mode: voor mij een ultieme combinatie. Die vrouw heeft zo’n uitstraling. Waarom is ze eigenlijk geen model? Oké, domme vraag.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties