logo
21 August 2014

De ándere manieren waarop je Bio Oil kunt gebruiken

Gepost in beauty

bio oil, bio oil review, bio oil kopen, bio oil werking, hoe bio oil gebruiken, de functies van bio oil, ingredienten bio oil, werkt bio oil echt, bio oil moisturizer, bio oil make-up remover, bio oil haarolie, bio oil primer, bio oil scheren, bio oil in bad, bio oil informatie, beautyblog, fashion is a partybio oil, bio oil review, bio oil kopen, bio oil werking, hoe bio oil gebruiken, de functies van bio oil, ingredienten bio oil, werkt bio oil echt, bio oil moisturizer, bio oil make-up remover, bio oil haarolie, bio oil primer, bio oil scheren, bio oil in bad, bio oil informatie, beautyblog, fashion is a party

Bio Oil kennen we waarschijnlijk allemaal wel, toch? Het product is al jarenlang een hit om het feit dat het littekens, huidstriemen en pigmentvlekken vermindert. Wat ik echter niet wist, is dat het een veel multifunctioneler product is. En multifunctionele producten, daar ben ik dol op!

Dus toen ik laatst las dat je Bio Oil bijvoorbeeld ook als haarolie, badolie, moisturizer, make-up primer, scheerbalm en lippenbalsem en oogmake-up remover kunt gebruiken, wilde ik een potje hebben. Bio Oil is een product geworden dat ik graag meeneem als ik bij Bas ben, omdat het een product is wat je dus voor zoveel doeleinden kunt gebruiken. Scheelt toch weer een hoop baalmomentjes omdat ik iets vergeten ben of zwaar gesjouw!

Bio Oil is te koop bij drogist en apotheek. Online kun het bijvoorbeeld hier bij bol.com bestellen.

P.S. Iets anders: de Fashion is a party shop is aangevuld en wel met boeken dit keer. Check them out!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties