logo
29 August 2014

Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up foundation

Gepost in beauty

Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up foundation, beautyblog, catrice foundation review, Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up review, nieuwe catrice producten review, nieuwe catrice producten 2014, skin tone adapting foundation, embryolisse bb cream, de goede kleur foundation kiezen, fashion is a party, fashion blogger
Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up foundation, beautyblog, catrice foundation review, Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up review, nieuwe catrice producten review, nieuwe catrice producten 2014, skin tone adapting foundation, embryolisse bb cream, de goede kleur foundation kiezen, fashion is a party, fashion blogger

Een interessant nieuw product in het vaste assortiment van Catrice is de Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up foundation. Ik probeerde ‘010, Lighter Skin’.

Deze ‘Skin Tone Adapting Foundation’ is wit wanneer het uit de tube komt en zou zich moeten aanpassen aan de kleur van je huid, op het moment dat je het op je huid aanbrengt. Toen dit soort producten voor het eerst op de markt kwamen geloofde ik er niet in (hallo, make-up kan misschien optisch dingen veranderen, maar toch niet toveren?), maar ik heb al eens zo’n Skin Tone Adapting product geprobeerd en die smolt inderdaad redelijk goed weg in mijn huid.

Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up foundation, beautyblog, catrice foundation review, Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up review, nieuwe catrice producten review, nieuwe catrice producten 2014, skin tone adapting foundation, embryolisse bb cream, de goede kleur foundation kiezen, fashion is a party, fashion blogger

Dat was toen ook gelijk het probleem: doordat het product zo wegsmolt dekte en egaliseerde het mijn huid amper. En dat is toch wat je graag wil bereiken met een BB cream of foundation: een egale huid. Helaas geldt ook voor de Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up foundation dat deze amper tot niet dekt. Hieronder zie je een foto waar ik voor jullie links niets op mijn gezicht heb en voor jullie rechts de foundation draag. Je ziet nauwelijks verschil, toch?

Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up foundation, beautyblog, catrice foundation review, Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up review, nieuwe catrice producten review, nieuwe catrice producten 2014, skin tone adapting foundation, embryolisse bb cream, de goede kleur foundation kiezen, fashion is a party, fashion blogger

Wanneer ik het product aanbreng op mijn gezicht wordt het eerst vrij oranje (zie onderstaande foto), maar uiteindelijk krijg ik het zo uitgesmeerd dat je van het oranje niets meer ziet, maar het product dus ook een soort van lijkt te verdwijnen. Mijn gezicht oogt dan niet meer oranje, maar ook niet egaal.

Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up foundation, beautyblog, catrice foundation review, Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up review, nieuwe catrice producten review, nieuwe catrice producten 2014, skin tone adapting foundation, embryolisse bb cream, de goede kleur foundation kiezen, fashion is a party, fashion blogger

Conclusie is dat ik eigenlijk het nut van deze Skin Tone Adapting Make-Up foundation niet inzie, omdat het product misschien wel Skin Tone Adapting is, maar niet werkt zoals een foundation zou moeten werken. Theoretisch is het leuk bedacht een (goede!) foundation op de markt te brengen dat daadwerkelijk perfect aansluit bij elke huidskleur, maar ik geloof niet dat we dat anno 2014 al kunnen. Let’s try again in 10 years!

De Catrice 3in1 Skin Tone Adapting Make-Up Foundation is te koop bij Trekpleister en Kruidvat (in de filialen en hier in de webshop) en kost €6,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties