logo
17 August 2014

Catrice Metallure Alluring Pink nagellak

Gepost in beauty

catrice metallure collectie, catrice metallure nagellak, catrice metallure review, catrice alluring pink nagellak, catrice roze nagellak, catrice metallure limited edition, nails of the day, catrice metallure swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogcatrice metallure collectie, catrice metallure nagellak, catrice metallure review, catrice alluring pink nagellak, catrice roze nagellak, catrice metallure limited edition, nails of the day, catrice metallure swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blog

Om me heen hoor ik niets dan lof over de Catrice Metallure collectie. En terecht! Ook de Catrice Metallure Alluring Pink nagellak is weer top, hoewel het niet het meest bijzondere of aparte lakje is wat je ooit gezien zult hebben.

Alluring Pink is een ‘middenroze’ tint (wat donkerder dan lichtroze) en heeft een lichte shimmer, die je bij de lichtinval op foto twee een beetje kunt zien, maar die je op de nagels eigenlijk amper terug ziet. Ik draag hier drie laagjes, maar met twee laagjes heb je ook al volledige dekking. Bij drie laagjes wordt de kleur net wat donkerder en “voller”.

Naast Alluring Pink zitten er nog vier lakjes in de Catrice Metallure collectie: drie metallic grijs/beige en één metallic rode. Deze roze is absoluut de meest creamy lak uit de collectie en ik heb deze genomen omdat ik over het algemeen meer van creamy nagellak dan van metallic nagellak houd.

De Catrice Alluring Pink collectie ligt in augustus en september in de Kruidvat en Trekpleister filialen, maar ik zag deze week dat sommige producten al uitverkocht beginnen te raken (dus wacht niet tot eind september als je iets wilt hebben). Online kun je de collectie hier vinden in de webshop van Kruidvat. De nagellakken kosten €2,99 per stuk.

P.S. Wil je meer zien van de Catrice Metallure collectie? Misschien heb je mijn Face of the Day met Catrice Metallure producten en mijn post over de Catrice Metallure Illuminizing Bronzer nog niet gezien?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties