logo
13 August 2014

Face of the Day met o.a. Catrice Metallure Mascara Topper & Liner

Gepost in beauty

face of the day, fashion blog, beautyblog, beauty blog, fashion is a party, catrice metallure collectie, catrice metallure review, catrice metallure marbled eye shadow, catrice metallure mascara topper & liner, mac viva glam gaga 2, hourglas veil make-up ivory, clarins double fix mascara, revlon photoready perfecting primer, illamasqua under eye concealer, ben nye luxury powder, make-up studio eye primer, catrice lash dimension volume mascara, metallic make-up, nude lipstick, tarte park ave princess bronze & glow, essence big bright eyes oogpotlood, make up for ever aqua brow, nars radiant creamy concealerface of the day, fashion blog, beautyblog, beauty blog, fashion is a party, catrice metallure collectie, catrice metallure review, catrice metallure marbled eye shadow, catrice metallure mascara topper & liner, mac viva glam gaga 2, hourglas veil make-up ivory, clarins double fix mascara, revlon photoready perfecting primer, illamasqua under eye concealer, ben nye luxury powder, make-up studio eye primer, catrice lash dimension volume mascara, metallic make-up, nude lipstick, tarte park ave princess bronze & glow, essence big bright eyes oogpotlood, make up for ever aqua brow, nars radiant creamy concealer

Voor deze Face of the Day gebruikte ik twee producten uit de nieuwe Catrice Metallure collectie: de Catrice Metallure Metallic Marbled Eye Shadow en de Catrice Metallure Mascara Topper & Liner.

Aan die laatste kleeft een klein verhaal, want: hij ging met geen mogelijkheid open. Ik heb ‘m online besteld – waardoor er geen irritant plakband omheen zat-, maar desalniettemin was de liner met veel geweld nog niet open te krijgen (en ja: ik heb ook sterke mannen om hulp gevraagd). Uiteindelijk lukte het nadat ik twee tangen (!) gebruikte, maar je begrijpt dat de liner er niet al te fraai meer uitziet aan de buitenkant. Ik heb dan ook gelijk contact opgenomen met Kruidvat en als het goed is krijg ik mijn geld terug.

Nu we het toch over de eyeliner hebben: het is niet alleen een eyeliner, maar ook een mascara topper. Je kunt ‘m dus ook over je mascara aanbrengen voor glinsterende wimpers (er zit een shimmer in de liner). Ik ben over zowel de Metallure Eye Shadow als de Metallure Mascara Topper & Liner heel tevreden, al heb ik de Mascara Topper & Liner nog niet als mascara topper geprobeerd. Tot nu toe zijn beiden producten van goede kwaliteit – net zoals de bronzer uit de collectie, die ik gisteren al liet zien.

face of the day, fashion blog, beautyblog, beauty blog, fashion is a party, catrice metallure collectie, catrice metallure review, catrice metallure marbled eye shadow, catrice metallure mascara topper & liner, mac viva glam gaga 2, hourglas veil make-up ivory, clarins double fix mascara, revlon photoready perfecting primer, illamasqua under eye concealer, ben nye luxury powder, make-up studio eye primer, catrice lash dimension volume mascara, metallic make-up, nude lipstick, tarte park ave princess bronze & glow, essence big bright eyes oogpotlood, make up for ever aqua brow, nars radiant creamy concealer

De Metallure collectie van Catrice brengt 90s make-up terug naar 2014. Dus niet alleen kledingtrends uit de 90s komen terug, maar ook make-up trends uit mijn geboortedecennium: opeens is metallic make-up weer ontzettend in trek. Ik durf metallic all the way nog niet aan, maar metallic op mijn ogen in combinatie met een creamy lipstick – zoals ik hier draag- vind ik “alvast” tof.

Ik gebruikte hier voor het eerst de Hourglass Veil foundation, maar helaas is deze eigenlijk veel te geel voor me. Gelukkig zie je hier bijna niets meer van als ik een klein beetje gebruik en deze goed uitsmeer en gelukkig heb ik nog wat NARS Radiant Creamy Concealer: als ik die concealer gebruik heb ik nog maar weinig foundation nodig. Als ik nu swatches opzoek van ‘Ivory’ dan zie ik dat deze inderdaad heel geel zijn (absoluut geen ‘Ivory’ tint), dus geen idee wat er precies verkeerd is gegaan in mijn hoofd bij het bestellen. Waarschijnlijk dat Ivory de eerste tint is en ik ervan uit ben gegaan dat dat dan dus ook de lichtste tint is. Ik ben overigens wel heel tevreden over de substantie en de dekking van de Hourglass Veil foundation, dus misschien dat ik in de toekomst nog eens een gokje waag met ‘Porcelain’ (dat is N. 0, blijkbaar bestond die ook nog), die beter lijkt te matchen met mijn huidskleur.

face of the day, fashion blog, beautyblog, beauty blog, fashion is a party, catrice metallure collectie, catrice metallure review, catrice metallure marbled eye shadow, catrice metallure mascara topper & liner, mac viva glam gaga 2, hourglas veil make-up ivory, clarins double fix mascara, revlon photoready perfecting primer, illamasqua under eye concealer, ben nye luxury powder, make-up studio eye primer, catrice lash dimension volume mascara, metallic make-up, nude lipstick, tarte park ave princess bronze & glow, essence big bright eyes oogpotlood, make up for ever aqua brow, nars radiant creamy concealer

En dan nog even wat over de mascara die ik heb gebruikt: de Catrice Lash Extension Volume Mascara. Deze mascara komt uit de nieuwe vaste collectie van Catrice, die vanaf deze maand in de winkels ligt. Het is een prima mascara. Geen wondermascara en hij heeft wel wat neiging tot klonteren, maar voor een budget mascara is het geen slechte koop.

face of the day, fashion blog, beautyblog, beauty blog, fashion is a party, catrice metallure collectie, catrice metallure review, catrice metallure marbled eye shadow, catrice metallure mascara topper & liner, mac viva glam gaga 2, hourglas veil make-up ivory, clarins double fix mascara, revlon photoready perfecting primer, illamasqua under eye concealer, ben nye luxury powder, make-up studio eye primer, catrice lash dimension volume mascara, metallic make-up, nude lipstick, tarte park ave princess bronze & glow, essence big bright eyes oogpotlood, make up for ever aqua brow, nars radiant creamy concealer

Ik heb gebruikt:


Gezicht
Revlon Photoready Perfecting Primer in ‘001’ (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy Concealer in ’02 Vanilla’
Illamasqua Under Eye Concealer
Hourglass Veil Fluid Make-up in ‘N.1 Ivory’
Ben Nye Luxury Powder in ‘Cameo’

Wangen
Tarte Park Ave Princess Bronze & Glow

Wenkbrauwen
Make Up For Ever Aqua Brow in ’25’

Ogen
essence Big Bright Eyes oogpotlood in ’01 Highlight it… Nude’
Make-Up Studio Eye Primer (kun je hier vinden)
Catrice Metallure Metallic Marbled Eye Shadow in ’02 Metalfusion’
Catrice Metallure Mascara Topper & Liner in ’01 Dazzling Dark’
Catrice Lash Extension Volume Mascara in ‘010’
CLARINS Double Fix Mascara (kun je hier vinden)

Lippen
MAC Prep + Prime Lip (kun je hier vinden)
MAC Viva Glam lipstick in ‘Gaga 2’P.S. Iets anders: toen ik gister in het september issue van VOGUE een artikel las over bloggers las móest ik even digitaal reageren. Lees hier mijn reactie.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties