logo
30 August 2014

CHANEL Le Volume de Chanel 30 Prune mascara

Gepost in beauty

beautyblog, CHANEL, CHANEL Le Volume de Chanel, Le Volume de Chanel mascara, Le Volume de Chanel mascara review, Le Volume de Chanel Prune mascara, paarse mascara, bordeaux mascara, CHANEL Etats Poetiques, CHANEL beauty fall 2014, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Al eerder heb ik eens geschreven dat ik zo van CHANEL mascara’s houd omdat ze regelmatig aparte, maar toch ook heel draagbare kleuren uitbrengen. Voor komende herfst is het weer zover: in de herfstcollectie van CHANEL, Etats Poetiques genaamd, zit een donkerpaarse mascara. Ik was gelijk verliefd!

beautyblog, CHANEL, CHANEL Le Volume de Chanel, Le Volume de Chanel mascara, Le Volume de Chanel mascara review, Le Volume de Chanel Prune mascara, paarse mascara, bordeaux mascara, CHANEL Etats Poetiques, CHANEL beauty fall 2014, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De donkerpaarse CHANEL Le Volume de Chanel mascara heet Prune. Om precies te zijn zit de kleur ergens tussen bordeaux en paars in, vind ik. Prune is erg donker, dus je ziet het paarse alleen als je de wimpers echt van dichtbij bekijkt. Dat vind ik juist tof, want als het paarse op zou vallen dan was de mascara lang niet zo draagbaar. Nu is de mascara goed te combineren met bijvoorbeeld felle lippen, zonder dat het too much wordt.

beautyblog, CHANEL, CHANEL Le Volume de Chanel, Le Volume de Chanel mascara, Le Volume de Chanel mascara review, Le Volume de Chanel Prune mascara, paarse mascara, bordeaux mascara, CHANEL Etats Poetiques, CHANEL beauty fall 2014, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Le Volume de Chanel is natuurlijk een erg fijne mascara en zo’n nieuwe, toffe kleur is voor mij een goede reden om ‘m weer eens aan te schaffen. Het is dus niet alleen de kleur, Le Volume de Chanel is sowieso een aanrader.

CHANEL Le Volume de Chanel 30 Prune mascara is nu te koop, maar is limited edition (dus op = op!). Je shopt Prune bijvoorbeeld hier bij ICI Paris XL (WANT DAAR GEVEN ZE NU 40% KORTING OP ALLE MASCARA’s, WOEHOE!)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties