logo
16 August 2014

essence XXXL Longlasting Lipgloss Silky Red Matt Effect

Gepost in beauty

essence XXXL Longlasting Lipgloss Silky Red Matt Effect, essence XXXL Longlasting Lipgloss, rode lipstick budget, mooie budget rode lipstick, rode lipgloss, linda magazine, budget vriendelijke make-up, longlasting lipgloss, beauty blog, fashion is a party

Een geweldig budget product: de essence XXXL Longlasting Lipgloss Silky Red Matt Effect (nummer 07 uit de essence XXXL Longlasting Lipgloss lijn). Het is een lipgloss die door zijn matte effect eigenlijk meer weg heeft van een vloeibare lipstick, vind ik. Het pigment is super, de textuur fijn (droogt de lippen niet uit!) en het beste van alles: hij kost maar €2,39! Voor die prijs wil ik heel graag ook nog de nummers 05 en 06 proberen: dat zijn de andere twee Matt Effect glossen uit de XXXL Longlasting Lipgloss lijn.

essence XXXL Longlasting Lipgloss Silky Red Matt Effect, essence XXXL Longlasting Lipgloss, rode lipstick budget, mooie budget rode lipstick, rode lipgloss, linda magazine, budget vriendelijke make-up, longlasting lipgloss, beauty blog, fashion is a partyessence XXXL Longlasting Lipgloss Silky Red Matt Effect, essence XXXL Longlasting Lipgloss, rode lipstick budget, mooie budget rode lipstick, rode lipgloss, linda magazine, budget vriendelijke make-up, longlasting lipgloss, beauty blog, fashion is a party
essence XXXL Longlasting Lipgloss Silky Red Matt Effect, essence XXXL Longlasting Lipgloss, rode lipstick budget, mooie budget rode lipstick, rode lipgloss, linda magazine, budget vriendelijke make-up, longlasting lipgloss, beauty blog, fashion is a party

De essence XXL Longlasting Lipgloss Silky Red Matt Effect zit in het vaste essence assortiment en kun je vinden bij Kruidvat en Trekpleister filialen. De gloss is hier te koop in de Kruidvat webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties