logo
22 August 2014

Face of the Day met o.a. NYC Expert Last Lip Lacquer

Gepost in beauty

fashion blog, beautyblog, beauty blog, nyc expert last lip lacquer, nyc big bold & precise eyeliner, nyc big bold angel lash mascara, nyc expert last lip lacquer review, nyc expert last lip lacquer bare brooklyn, nyc big bold & precise eyeliner review, nyc big bold angel lash mascara review, essence all about nude eyeshadow, make-up studio cream eyeliner, essence blush up! blush pinky flow, face stokholm lip fix, too faced shadow insurance, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, hourglass veil fluid make-up, hema eyebrow pencil, nude lipstick, smokey eye, face of the dayfashion blog, beautyblog, beauty blog, nyc expert last lip lacquer, nyc big bold & precise eyeliner, nyc big bold angel lash mascara, nyc expert last lip lacquer review, nyc expert last lip lacquer bare brooklyn, nyc big bold & precise eyeliner review, nyc big bold angel lash mascara review, essence all about nude eyeshadow, make-up studio cream eyeliner, essence blush up! blush pinky flow, face stokholm lip fix, too faced shadow insurance, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, hourglass veil fluid make-up, hema eyebrow pencil, nude lipstick, smokey eye, face of the day

Voor deze look gebruikte ik nieuwe producten van NYC. En wel de Big Bold & Precise Felt Tip Eyeliner, Big Bold Angel Lash Mascara en mijn favoriet van de drie: de NYC Expert Last Lip Lacquer in ‘Bare Brooklyn’. Ik zal je vertellen wat ik van de producten vind.

De eyeliner bleek helaas niet zo ‘precise’ als de titel ervan doet vermoeden. De applicator is een soort stift – en een dikke ook!- en dat vind ik persoonlijk een stuk lastiger werken dan een dun kwastje. Na priegelen en nog meer priegelen werd mijn eyeliner veel te dik (wat ik zo heb gelaten, ik vond het wel tof om te kijken hoe de look er uiteindelijk door zou uitpakken) en ben ik overgegaan op een cream eyeliner van Make-Up Studio, waar ik de eyeliner zo netjes mogelijk mee heb afgemaakt.

fashion blog, beautyblog, beauty blog, nyc expert last lip lacquer, nyc big bold & precise eyeliner, nyc big bold angel lash mascara, nyc expert last lip lacquer review, nyc expert last lip lacquer bare brooklyn, nyc big bold & precise eyeliner review, nyc big bold angel lash mascara review, essence all about nude eyeshadow, make-up studio cream eyeliner, essence blush up! blush pinky flow, face stokholm lip fix, too faced shadow insurance, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, hourglass veil fluid make-up, hema eyebrow pencil, nude lipstick, smokey eye, face of the day

De applicators van eyeliners lijken in zijn algemeenheid steeds aparter en gekker te worden. Waarschijnlijk omdat het een basisproduct is, wat men toch steeds weer vernieuwend in de markt wil zetten. Begrijp me niet verkeerd: ik ben dol op innovativiteit en ik vind het heerlijk om nieuwe soorten producten uit te proberen, maar vernieuwen om het vernieuwen zorgt denk ik alleen maar voor teleurstellingen bij de consument.

Eigenlijk vind ik voor de Angel Lash Mascara een beetje hetzelfde gelden als voor de eyeliner. Het borsteltje in zandlopervorm moet ervoor zorgen dat elke wimper afzonderlijk meer omhoog wordt geduwd en wimpers zo beter gescheiden worden, maar ik heb liever een “gewone” borstel en vind de vorm lastig in de praktijk. Wellicht dat ik het gemak ervan nog ga ontdekken, maar voor nu vind ik de Angel Lash Mascara nog geen uitkomst.

fashion blog, beautyblog, beauty blog, nyc expert last lip lacquer, nyc big bold & precise eyeliner, nyc big bold angel lash mascara, nyc expert last lip lacquer review, nyc expert last lip lacquer bare brooklyn, nyc big bold & precise eyeliner review, nyc big bold angel lash mascara review, essence all about nude eyeshadow, make-up studio cream eyeliner, essence blush up! blush pinky flow, face stokholm lip fix, too faced shadow insurance, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, hourglass veil fluid make-up, hema eyebrow pencil, nude lipstick, smokey eye, face of the day

De nieuwe Lip Lacquer’s van NYC vind ik daarentegen wél een tof product. Het is misschien niet het meest vernieuwende product van de drie, maar wél de beste als je het mij vraagt. De Bare Brooklyn Lip Lacquer trekt wat in de lijntjes zoals je ziet, maar daar staat tegenover dat de textuur van de Lip Lacquer erg fijn is (je hebt nog weleens bij dit soort producten dat ze de lippen erg uitdrogen). Bovendien trekken volgens mij alle nude lipproducten die ik heb in de lijntjes, ook die van duurdere merken.

Ik vind de tint van Bare Brooklyn erg mooi en wil gauw nog een keer een andere NYC Lip Lacquer aan jullie laten zien, want al met al vind ik de NYC Lip Lacquer een budget vriendelijke (hij kost maar €3,49!) aanrader!

Face of the Day met o.a. NYC Expert Last Lip Lacquer

Ik heb gebruikt:


Gezicht
P2 Illuminating Touch Primer
NARS Radiant Creamy concealer in ‘2 Vanilla’
Hourglass Veil Fluid Make-Up in ‘N. 1 Ivory’
The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream in ’01’ (kun je hier vinden)
Catrice Cosmetics Colour Correcting Mattifying Powder in ‘010 Delicate Blossom’
NYX Powder Blush in ‘PB11 Taupe’ (om te countouren, kun je hier vinden)

Wangen
essence Blush Up! powder blush in ’20 Pinky Flow’

Wenkbrauwen
HEMA Eyebrow Pencil in ’11’ (hier kun je HEMA make-up vinden)

Ogen
Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer (kun je hier vinden)
essence All About Nude eyeshadow in ’01 Nude’
NYC Big Bold & Precise Felt Tip Eyeliner in ‘990 Extra Black’
Make-Up Studio Cream Eyeliner in ‘Black’ (kun je hier vinden)
NYC Big Bold Angel Lash Mascara in ‘856 Extra Black’

Lippen
FACE Stockholm Lip Fix (hier kun je FACE Stockholm vinden)
NYC Expert Last Lip Lacquer in ‘100 Bare Brooklyn’

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties