logo
5 August 2014

GoodSkin Labs True Hydration 24H Gel-Crème

Gepost in beauty

goodskin labs, goodskin labs skincare, goodskin labs true hydration 24h gel cream, moisturizer, good skin labs true hydration 24h gel cream review, goodskin labs review, goodskin labs moisturizer, huidverzorging voor de droge huid, huidverzorging voor de vochtarme huid, je huid hydrateren, wat is een goede moisturizer?

Hoewel ik ondertussen best wat fijne skin care producten om me heen heb verzameld voor mijn droge huid, ben en blijf ik altijd op zoek naar beters. Toen ik las over de Goodskin Labs Hydration 24H Gel-Crème moisturizer met een ‘diep hydraterende formule’ besloot ik deze dan ook te proberen. De Gel Cream is een nieuw product van GoodSkin Labs.

In de “bijsluiter” schrijft Goodskin Labs teksten naar mijn hart: “Bij GoodSkin Labs hebben wij een eenvoudige filosofie: een goede huid voelt goed aan”. Eerder las ik al positieve reviews over GoodSkin Labs. Mijn verwachtingen waren dan ook vrij hoog van dit product: GoodSkin Labs lijkt kaas gegeten te hebben van de huid, dus zou mijn moeilijk te hydrateren huidje gehydrateerd moeten krijgen.

goodskin labs, goodskin labs skincare, goodskin labs true hydration 24h gel cream, moisturizer, good skin labs true hydration 24h gel cream review, goodskin labs review, goodskin labs moisturizer, huidverzorging voor de droge huid, huidverzorging voor de vochtarme huid, je huid hydrateren, wat is een goede moisturizer?goodskin labs, goodskin labs skincare, goodskin labs true hydration 24h gel cream, moisturizer, good skin labs true hydration 24h gel cream review, goodskin labs review, goodskin labs moisturizer, huidverzorging voor de droge huid, huidverzorging voor de vochtarme huid, je huid hydrateren, wat is een goede moisturizer?goodskin labs, goodskin labs skincare, goodskin labs true hydration 24h gel cream, moisturizer, good skin labs true hydration 24h gel cream review, goodskin labs review, goodskin labs moisturizer, huidverzorging voor de droge huid, huidverzorging voor de vochtarme huid, je huid hydrateren, wat is een goede moisturizer?

Dat doet de Gel Cream ook zeker: hydrateren. Alleen: minder verbluffend dan waar ik op had gehoopt. Ik heb producten gebruikt (van bijvoorbeeld Embryolisse of LUSH) waarbij mijn huid gehydrateerder voelde.

Ook valt de substantie van deze gel-crème niet echt bij me in de smaak. Ik blijk toch liever een crème dan een gel te gebruiken. De gel verkoelt wel wat meer dan een crème – wat nu in de zomer natuurlijk lekker is – maar ik vind het glibberige niet zo prettig aanvoelen. Daarnaast vind ik de gel niet zo’n fijne basis onder make-up. Daardoor gebruik ik de GoodSkin Labs Cream nu het liefste ‘s avonds.

goodskin labs, goodskin labs skincare, goodskin labs true hydration 24h gel cream, moisturizer, good skin labs true hydration 24h gel cream review, goodskin labs review, goodskin labs moisturizer, huidverzorging voor de droge huid, huidverzorging voor de vochtarme huid, je huid hydrateren, wat is een goede moisturizer?

Concluderend ben ik niet helemaal ontevreden – het is geen slécht product tenslotte – maar wel teleurgesteld. Zeker gezien de prijs van €29,95, die ik aan de hoge kant vind. Ik ben benieuwd of andere GoodSkin Labs producten me beter bevallen en of er dames zijn die wat positievere ervaringen hebben met deze gel-crème dan ik.

GoodSkin Labs is exclusief verkrijgbaar bij Douglas. De GoodSkin Labs True Hydration 24 Gel-Crème vind je hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties