logo
19 August 2014

Het einde van de brush stroke print

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, zwart/witte outfit, stefan janoski sneakers, stefan janoski damessneakers, mango brush stroke print, verfprint, brush stroke print trend, sweat pants, sweat pants outfit, h&m conscious collection, neo vision eyewear, hexagon zonnebril, hexagon sunglassesfashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, zwart/witte outfit, stefan janoski sneakers, stefan janoski damessneakers, mango brush stroke print, verfprint, brush stroke print trend, sweat pants, sweat pants outfit, h&m conscious collection, neo vision eyewear, hexagon zonnebril, hexagon sunglassesfashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, zwart/witte outfit, stefan janoski sneakers, stefan janoski damessneakers, mango brush stroke print, verfprint, brush stroke print trend, sweat pants, sweat pants outfit, h&m conscious collection, neo vision eyewear, hexagon zonnebril, hexagon sunglassesfashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, zwart/witte outfit, stefan janoski sneakers, stefan janoski damessneakers, mango brush stroke print, verfprint, brush stroke print trend, sweat pants, sweat pants outfit, h&m conscious collection, neo vision eyewear, hexagon zonnebril, hexagon sunglassesfashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, zwart/witte outfit, stefan janoski sneakers, stefan janoski damessneakers, mango brush stroke print, verfprint, brush stroke print trend, sweat pants, sweat pants outfit, h&m conscious collection, neo vision eyewear, hexagon zonnebril, hexagon sunglasses

Zo snel als de brush stroke trend opkwam, zo snel is deze ook weer verdwenen. Ik was er al een beetje bang voor: als je zo’n opvallende trend in zo’n korte tijd o-ver-al tegenkomt, dan is men er al snel weer op uitgekeken. Ik zelf ook! Toch draag ik ‘m nog één keer. Om het af te leren.

Ik draag:

Mango wit/zwart t-shirt met brush stroke print (kun je hier vinden)
Nowhere witte sweatpants (hier kun je een look alike vinden)
H&M Conscious wit jasje (kun je hier vinden)
Nike Janoski sneakers (kun je hier vinden)
Neo Vision Eyewear zonnebril (hier kun je een look alike vinden)
Nicole by OPI nagellak in ‘Sand In My Shoe’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties