logo
7 August 2014

Throwback Thursday

Gepost in mijn outfits, overig

fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, ondergaande zon, sunset, scheveningen strand, het strand in scheveningen, het strand van scheveningen, aardbei, mirror sunnies, mirror zonnebril, spareribs, strandtent, bikini, maxi jurk, ananas print, tatoeage onder voet, rood haar, bananen oorbellen, invlechtenfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, ondergaande zon, sunset, scheveningen strand, het strand in scheveningen, het strand van scheveningen, aardbei, mirror sunnies, mirror zonnebril, spareribs, strandtent, bikini, maxi jurk, ananas print, tatoeage onder voet, rood haar, bananen oorbellen, invlechtenfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, ondergaande zon, sunset, scheveningen strand, het strand in scheveningen, het strand van scheveningen, aardbei, mirror sunnies, mirror zonnebril, spareribs, strandtent, bikini, maxi jurk, ananas print, tatoeage onder voet, rood haar, bananen oorbellen, invlechtenfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, ondergaande zon, sunset, scheveningen strand, het strand in scheveningen, het strand van scheveningen, aardbei, mirror sunnies, mirror zonnebril, spareribs, strandtent, bikini, maxi jurk, ananas print, tatoeage onder voet, rood haar, bananen oorbellen, invlechtenfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, ondergaande zon, sunset, scheveningen strand, het strand in scheveningen, het strand van scheveningen, aardbei, mirror sunnies, mirror zonnebril, spareribs, strandtent, bikini, maxi jurk, ananas print, tatoeage onder voet, rood haar, bananen oorbellen, invlechtenfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, ondergaande zon, sunset, scheveningen strand, het strand in scheveningen, het strand van scheveningen, aardbei, mirror sunnies, mirror zonnebril, spareribs, strandtent, bikini, maxi jurk, ananas print, tatoeage onder voet, rood haar, bananen oorbellen, invlechten></a><title=fashion is a party, fashion blog, fashion blogger, ondergaande zon, sunset, scheveningen strand, het strand in scheveningen, het strand van scheveningen, aardbei, mirror sunnies, mirror zonnebril, spareribs, strandtent, bikini, maxi jurk, ananas print, tatoeage onder voet, rood haar, bananen oorbellen, invlechtenfashion is a party, fashion blog, fashion blogger, ondergaande zon, sunset, scheveningen strand, het strand in scheveningen, het strand van scheveningen, aardbei, mirror sunnies, mirror zonnebril, spareribs, strandtent, bikini, maxi jurk, ananas print, tatoeage onder voet, rood haar, bananen oorbellen, invlechten

Een jaar geleden op het strand van Scheveningen. Ik ga bijna nooit naar het strand (dat ik dit jaar al twee keer ben geweest is echt uitzonderlijk), dus als ik ga dan voelt het gelijk een beetje als een ieniemienievakantie.

Op de dag dat deze foto’s zijn gemaakt zag ik de zon ondergaan. Dat vind ik echt prachtig om te zien aan zee. Ik ben helemaal niet zo’n strandliefhebster, maar als ik dichtbij zee zou wonen, dan denk ik dat ik er regelmatig even de zonsondergang zou gaan bekijken (oké, als ik er echt zou wonen, zou ik dat waarschijnlijk nooit doen). Dat is vast een goede stress breaker.

Een jaar geleden had ik nog rood haar. Ik mis het geen minuut meer. Nóóit gedacht dat ik dit zou schrijven, maar ik voel me echt heel goed bij mijn eigen haarkleur nu. Mocht ik het ooit weer willen verven, dan denk ik wel even drie keer extra voordat ik er weer een kwast in zet. Die uren in de kappersstoel mis ik namelijk ook als kiespijn.

Ik draag:

H&M Garden Collection maxi jurk (hier kun je look alikes vinden)
girlprops.com bananen oorbellen
bikini met ananasprint (hier kun je een look alike vinden)
The Sting mirror zonnebril (hier kun je een look alike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties