logo
2 August 2014

High summer nights

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, high summer nights, zomeravond, zonsondergang, mango instappers, mango slippers, mango muiltjes, blogger mules, summer mules, haarband, missoni haarband, savannah jurk, geel, gele bloemen, sculpted dress, outfit, fashion blogger, summer look, summer outfit, summer fieldsfashion is a party, high summer nights, zomeravond, zonsondergang, mango instappers, mango slippers, mango muiltjes, blogger mules, summer mules, haarband, missoni haarband, savannah jurk, geel, gele bloemen, sculpted dress, outfit, fashion blogger, summer look, summer outfit, summer fieldsfashion is a party, high summer nights, zomeravond, zonsondergang, mango instappers, mango slippers, mango muiltjes, blogger mules, summer mules, haarband, missoni haarband, savannah jurk, geel, gele bloemen, sculpted dress, outfit, fashion blogger, summer look, summer outfit, summer fieldsfashion is a party, high summer nights, zomeravond, zonsondergang, mango instappers, mango slippers, mango muiltjes, blogger mules, summer mules, haarband, missoni haarband, savannah jurk, geel, gele bloemen, sculpted dress, outfit, fashion blogger, summer look, summer outfit, summer fields

Als het helemaal niet warm meer, maar toch nog warm is. Tijdens high summer nights voelt de lucht als een cosy deken.

Ik draag:

Savannah mosterdkleurig jurkje (hier kun je een look alike vinden)
Mango beige canvas muiltjes (kun je hier vinden)
Sacha haarband
essence Wave Goddess nagellak in ’03 Have a Break’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties