logo
11 August 2014

H&M Studio Fall 2014

Gepost in fashion

fashion is a party, fashion blogger, h&m studio fall 2014, h&m studio, h&m paris fashion week, h&m alexander wang, h&m exclusieve collectie, h&m trend, h&m 4 september 2014, h&m studio fall 2014 winkels, h&m studio fall 2014 online shop, h&m collectiefashion is a party, fashion blogger, h&m studio fall 2014, h&m studio, h&m paris fashion week, h&m alexander wang, h&m exclusieve collectie, h&m trend, h&m 4 september 2014, h&m studio fall 2014 winkels, h&m studio fall 2014 online shop, h&m collectiefashion is a party, fashion blogger, h&m studio fall 2014, h&m studio, h&m paris fashion week, h&m alexander wang, h&m exclusieve collectie, h&m trend, h&m 4 september 2014, h&m studio fall 2014 winkels, h&m studio fall 2014 online shop, h&m collectiefashion is a party, fashion blogger, h&m studio fall 2014, h&m studio, h&m paris fashion week, h&m alexander wang, h&m exclusieve collectie, h&m trend, h&m 4 september 2014, h&m studio fall 2014 winkels, h&m studio fall 2014 online shop, h&m collectiefashion is a party, fashion blogger, h&m studio fall 2014, h&m studio, h&m paris fashion week, h&m alexander wang, h&m exclusieve collectie, h&m trend, h&m 4 september 2014, h&m studio fall 2014 winkels, h&m studio fall 2014 online shop, h&m collectiefashion is a party, fashion blogger, h&m studio fall 2014, h&m studio, h&m paris fashion week, h&m alexander wang, h&m exclusieve collectie, h&m trend, h&m 4 september 2014, h&m studio fall 2014 winkels, h&m studio fall 2014 online shop, h&m collectiefashion is a party, fashion blogger, h&m studio fall 2014, h&m studio, h&m paris fashion week, h&m alexander wang, h&m exclusieve collectie, h&m trend, h&m 4 september 2014, h&m studio fall 2014 winkels, h&m studio fall 2014 online shop, h&m collectie

Ik had al eens over de H&M Studio Fall 2014 collectie geschreven, maar dat zijn jullie vast alláng weer vergeten. Dus bij deze nog een keer, maar dan niet met de runway beelden, maar met de afzonderlijke items.

Als jullie me dit zouden zien schrijven, dan moest je vast lachen. Hoewel ik heel moe ben als ik dit schrijf, moet ik moeite doen om niet te stuiteren. Ik word standaard heel excited van exclusieve H&M collecties én van H&M’s Trend lijn. Ik kijk dan ook weer heel erg naar deze collectie uit. Of misschien kan ik er beter tegenop zien, want jeetje: wat is deze collectie groot! En wat wordt dat moeilijk kiezen! Ik ben nu al bang voor de prijzen bovendien, want die zijn er bij de exclusieve collecties niet lager op geworden de afgelopen tijd.

Ik vind het te gek dat H&M zowel de massa kan dienen als ook de mensen die wat vooruitstrevender gekleed willen gaan (ik hoop dat ik niemand beledig, maar dat is toch wat de H&M Trend collectie is: vooruitstrevender dan de reguliere collecties van H&M). Het is super knap hoe H&M aan haar imago werkt (ik schreef afgelopen weekend nog waarom imago belangrijk is voor een bedrijf), vind ik.

H&M is dus al behoorlijk vooruitstrevend, maar nu de mens nog. Ik bedoel: vorige week had ik een H&M Trend jurkje aan, waarvan iedereen vroeg waar ik die had gekocht en of ik hem misschien zelf had ontworpen (nee joh, dat kan ik helemaal niet!). Als ik dan zeg “H&M”, lijken mensen een beetje teleurgesteld en op zijn minst verbaasd. Veel mensen kennen de Trend lijn -met duurdere, maar een stuk mooiere, apartere items van betere kwaliteit- niet en hebben bij H&M een heel ander beeld dan wat H&M Trend is. Dus mensen: H&M is óók H&M Trend.

Deze H&M Studio Fall 2014 collectie is verkrijgbaar in geselecteerde filialen en in de H&M webshop vanaf 4 september. De H&M Studio collectie is de collectie die twee keer per jaar geshowd wordt tijdens Parijs Fashion Week.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties