logo
22 August 2014

Knitted suit

Gepost in fashion

fashion is a party, fashion blogger, look de pernille, zara knitted suit, grey suit, zara fall winter 2014, fall winter 2014 trends, jogging suit, sweat pants, knitted pants

Oh, ik weet echt zéker dat 99% van jullie dit lelijk vindt, maar toch voel ik me geroepen om hierover te schrijven. Als jullie alles waar ik over schrijf al mooi zouden vinden, dan zou het hier immers een beetje saai worden, denk ik. Jullie een beetje prikkelen/laten wennen aan dingen kan geen kwaad, toch? Of word ik nou te opvoedkundig? Zo is het niet bedoeld.

Nou ja, anyway. Hoe tof is deze knitted suit, dat ergens tussen een joggingpak, pyjama en net pak in zit?

‘Niet tof’, hoor ik jullie dus denken, maar ik vind ‘m geniaal (en geen verrassing dat hij te koop is bij ZARA).

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties