logo
4 August 2014

MAC x Kelly Osbourne Strip Poker lipstick

Gepost in beauty

mac x kelly osbourne, mac x sharon osbourne, mac strip poker lipstick, mac strip poker review, mac strip poker swatches, mac strip poker lipstick review, mac x kelly osbourne lipstick, mac strip poker kopen, mac x kelly osbourne nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blog
mac x kelly osbourne, mac x sharon osbourne, mac strip poker lipstick, mac strip poker review, mac strip poker swatches, mac strip poker lipstick review, mac x kelly osbourne lipstick, mac strip poker kopen, mac x kelly osbourne nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blog

Afgelopen zaterdag werden de MAC x Kelly Osbourne en de MAC x Sharon Osbourne collecties gelanceerd bij de MAC counters. Zoals het de laatste tijd vaker gaat bij MAC: de voorraad was wel héél erg limited edition. Online waren de lipsticks al binnen no time uitverkocht, maar ook als je zaterdag in alle vroegte naar een counter was gegaan moest je geluk hebben. Zo hadden ze in Arnhem maar één Kelly Yum Yum terwijl we met zijn vijven buiten stonden te wachten tegen openingstijd. Gelijk wisten we dus dat maar één van ons met de knalroze lipstick naar buiten kon gaan (het meisje dat er het vroegste was natuurlijk): niet leuk! Ik las dat in de Pro Store in Amsterdam de hele collectie er nog wel was aan het einde van de zaterdag. Volgens mij kun je het daar nog het beste treffen bij een limited edition collectie, omdat zij de meeste voorraad krijgen.

Een lipstick waar iets meer voorraad van was en die ook iets minder populair was dan Kelly Yum Yum, is Strip Poker. Een ‘nude’ lipstick, mag je wel stellen. Ik nam ‘m zaterdag mee en draag ‘m vandaag.

mac x kelly osbourne, mac x sharon osbourne, mac strip poker lipstick, mac strip poker review, mac strip poker swatches, mac strip poker lipstick review, mac x kelly osbourne lipstick, mac strip poker kopen, mac x kelly osbourne nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blog

Strip Poker zit voor mijn gevoel in tussen twee favoriete MAC lipsticks van me: Viva Glam Gaga 2 en Playing Koi (allebei niet meer te koop). De eerste is wat meer beige dan Strip Poker, de tweede wat meer roze.

Helaas trekt Strip Poker een klein beetje in de lijntjes en brengt deze niet perfect egaal aan. Ik vind het niet storend, je ziet het alleen van heel dichtbij. De textuur van de lipstick is fijn en zoals ik van MAC gewend ben.

mac x kelly osbourne, mac x sharon osbourne, mac strip poker lipstick, mac strip poker review, mac strip poker swatches, mac strip poker lipstick review, mac x kelly osbourne lipstick, mac strip poker kopen, mac x kelly osbourne nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blog

Strip Poker kost €19,50 en is dus helaas niet meer verkrijgbaar. Hier vind je de producten uit de Kelly Osbourne x MAC collectie die nog verkrijgbaar zijn.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties