logo
20 August 2014

MAC x Marge The Simpsons Red Blazer lipglass

Gepost in beauty

mac x marge the simpsons, mac x the simpsons, mac red blazer lipglass, mac the simpsons red blazer lipglass, mac x the simpsons red blazer lipglass, mac x the simpsons review, mac x marge the simpsons swatches, mac x the simpsons lipglasses, mac x the simpsons nederland, mac x the simpsons verkoopinfo, mac amsterdam, mac den haag, maccosmetics.nl, mac webshop, mac online shop, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, roze lipgloss, mac lipglass

Ik moet bekennen dat ik nog nooit in mijn leven een aflevering van The Simpsons heb gezien. Hoewel The Simpsons geel zijn (mijn lievelingskleur!), houd ik niet van tekenfilms en kijk ik ze dus ook nooit. Waar ik wél van houd zijn exclusieve MAC collecties. Met leuke verpakkingen met een mooie inhoud.

Er komt weer zo’n exclusieve, limited edition MAC collectie aan en wel in samenwerking met Marge The Simpsons dit keer. Ik heb al één item uit de collectie in huis – de Red Blazer lipglass, MAC noemt lipgloss lipglass-, waar ik jullie graag meer over vertel.

mac x marge the simpsons, mac x the simpsons, mac red blazer lipglass, mac the simpsons red blazer lipglass, mac x the simpsons red blazer lipglass, mac x the simpsons review, mac x marge the simpsons swatches, mac x the simpsons lipglasses, mac x the simpsons nederland, mac x the simpsons verkoopinfo, mac amsterdam, mac den haag, maccosmetics.nl, mac webshop, mac online shop, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, roze lipgloss, mac lipglass

Red Blazer is een vrij chique tint roze lipgloss, die ik eerlijk gezegd niet gelijk associeerde met The Simpsons. Nu ben ik de laatste die iets mag associëren met The Simpsons, maar volgens Wikipedia is Marge The Simpsons een speelse vrouw en deze tint vind ik niet heel speels. Desalniettemin is Red Blazer een mooi kleurtje en een kleurtje dat ik nog niet heb. Hoewel roze natuurlijk geen heel bijzondere kleur is voor een lipgloss, vind ik deze tint wel origineel. Mij viel gelijk op dat Red Blazer mooi contrasteert met mijn blauw/groene ogen.

mac x marge the simpsons, mac x the simpsons, mac red blazer lipglass, mac the simpsons red blazer lipglass, mac x the simpsons red blazer lipglass, mac x the simpsons review, mac x marge the simpsons swatches, mac x the simpsons lipglasses, mac x the simpsons nederland, mac x the simpsons verkoopinfo, mac amsterdam, mac den haag, maccosmetics.nl, mac webshop, mac online shop, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, roze lipgloss, mac lipglass

De lipgloss is goed op te bouwen, maar hoe meer je ervan draagt, hoe sneller hij ongelijkmatig op je lippen aan zal brengen of na een tijdje ongelijkmatig zal gaan zitten. Ook is de lipgloss erg plakkerig. Dat is lipgloss meestal, maar het verschilt per gloss hoe erg.

mac x marge the simpsons, mac x the simpsons, mac red blazer lipglass, mac the simpsons red blazer lipglass, mac x the simpsons red blazer lipglass, mac x the simpsons review, mac x marge the simpsons swatches, mac x the simpsons lipglasses, mac x the simpsons nederland, mac x the simpsons verkoopinfo, mac amsterdam, mac den haag, maccosmetics.nl, mac webshop, mac online shop, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, roze lipgloss, mac lipglass

Naast Red the Blazer zit er in de MAC x Marge The Simpsons collectie nog twee oogschaduwpaletjes, één set nepwimpers, twee blushes, drie andere kleuren glossen en een set nagelstickers. Foto’s van die producten kun je hier bekijken.

Hoewel ik blij ben met Red Blazer, denk ik niet dat deze lipgloss mijn favoriet is uit de collectie. Maar aangezien ik nog niet van alle producten swatches heb gezien, kan ik daar nog niet veel over zeggen. Wat ik wel weet is dat ik meestal wat meer van de spannendere kleuren en producten ben en de andere tinten lipgloss uit de collectie líjken me wat spannender dan deze. Verder spreken vooral het groene oogschaduwpaletje en de blush (omdat die er gewoon zo cute uitziet aan de buitenkant!) me aan uit deze MAC x Marge The Simpsons collectie.

De MAC x Marge The Simpsons collectie staat gepland via maccosmetics.nl verkrijgbaar te zijn vanaf 28 augustus. Vanaf 4 september zal de collectie bij de MAC counters en store in alleen Amsterdam en Den Haag (!) liggen. Bij MAC kan verkoopinformatie (data en verkooppunten) echter altijd zomaar veranderen, dus houd de site en winkels vanaf nu al in de gaten als je wat wilt hebben! Red Blazer zal €19,50 kosten.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties