logo
8 August 2014

Face of the Day met o.a. MAC x Sharon Osbourne Duchess Eyeshadow Quad

Gepost in beauty

face of the day, mac x sharon osbourne, mac x kelly osbourne, mac osbournes, mac x osbournes, mac x sharon osbourne duchess eyeshadow quad, make-up studio eye primer, illamasqua sealing gel, essence colour flash volume masara purple, mac viva glam gaga 2, rimmel colour rush long lasting intense colour balm, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, revlon photoready perfecting primer, ben nye luxury powder cameo, mac beauty powder, catrice sun glow shimmering bronzing powder, bemineral brow powder, clarins double fix mascara, make-up studio cream eyeliner, make-up studio false lash effect 4d extra black mascara, mac prep + prime, beautyblog, fashion is a partyface of the day, mac x sharon osbourne, mac x kelly osbourne, mac osbournes, mac x osbournes, mac x sharon osbourne duchess eyeshadow quad, make-up studio eye primer, illamasqua sealing gel, essence colour flash volume masara purple, mac viva glam gaga 2, rimmel colour rush long lasting intense colour balm, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, revlon photoready perfecting primer, ben nye luxury powder cameo, mac beauty powder, catrice sun glow shimmering bronzing powder, bemineral brow powder, clarins double fix mascara, make-up studio cream eyeliner, make-up studio false lash effect 4d extra black mascara, mac prep + prime, beautyblog, fashion is a party

De Strip Poker lipstick is niet het enige wat ik heb uit de collecties van de Osbournes. Zo wilde ik ook heel graag het Sharon Osbourne oogschaduwpaletje, die ik gelukkig afgelopen zaterdagochtend net op tijd wist te bestellen. Ik vond de bruine tinten uit dit palet mooier dan de roze/paarse tinten die in het oogschaduwpaletje van Kelly zitten, al vind ik de paarse verpakking van Kelly veel toffer dan de rode van Sharon (maar ja, uiteindelijk gaat het toch om wat erín zit, niet waar?).

face of the day, mac x sharon osbourne, mac x kelly osbourne, mac osbournes, mac x osbournes, mac x sharon osbourne duchess eyeshadow quad, make-up studio eye primer, illamasqua sealing gel, essence colour flash volume masara purple, mac viva glam gaga 2, rimmel colour rush long lasting intense colour balm, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, revlon photoready perfecting primer, ben nye luxury powder cameo, mac beauty powder, catrice sun glow shimmering bronzing powder, bemineral brow powder, clarins double fix mascara, make-up studio cream eyeliner, make-up studio false lash effect 4d extra black mascara, mac prep + prime, beautyblog, fashion is a partyface of the day, mac x sharon osbourne, mac x kelly osbourne, mac osbournes, mac x osbournes, mac x sharon osbourne duchess eyeshadow quad, make-up studio eye primer, illamasqua sealing gel, essence colour flash volume masara purple, mac viva glam gaga 2, rimmel colour rush long lasting intense colour balm, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, revlon photoready perfecting primer, ben nye luxury powder cameo, mac beauty powder, catrice sun glow shimmering bronzing powder, bemineral brow powder, clarins double fix mascara, make-up studio cream eyeliner, make-up studio false lash effect 4d extra black mascara, mac prep + prime, beautyblog, fashion is a party

Om toch een beetje te hinten naar het ‘Kelly paars’, besloot ik mijn wimpers een lila/paars randje te geven. Op mijn lippen droeg ik in eerste instantie een Rimmel Colour Rush Lip Balm, maar die bleek naar mijn smaak te glanzend in combinatie met de ook al glanzende oogschaduw. Daarom heb ik er maar een matte nude lipstick overheen gedaan. Van heel dichtbij ziet de combinatie er niet heel fraai uit (doordat de nude lipstick wat ophoopt in de lijntjes), maar “in het voorbij gaan” zie je daar niets van.

face of the day, mac x sharon osbourne, mac x kelly osbourne, mac osbournes, mac x osbournes, mac x sharon osbourne duchess eyeshadow quad, make-up studio eye primer, illamasqua sealing gel, essence colour flash volume masara purple, mac viva glam gaga 2, rimmel colour rush long lasting intense colour balm, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, revlon photoready perfecting primer, ben nye luxury powder cameo, mac beauty powder, catrice sun glow shimmering bronzing powder, bemineral brow powder, clarins double fix mascara, make-up studio cream eyeliner, make-up studio false lash effect 4d extra black mascara, mac prep + prime, beautyblog, fashion is a partyface of the day, mac x sharon osbourne, mac x kelly osbourne, mac osbournes, mac x osbournes, mac x sharon osbourne duchess eyeshadow quad, make-up studio eye primer, illamasqua sealing gel, essence colour flash volume masara purple, mac viva glam gaga 2, rimmel colour rush long lasting intense colour balm, the body shop tea tree flawless bb cream, nars radiant creamy concealer, revlon photoready perfecting primer, ben nye luxury powder cameo, mac beauty powder, catrice sun glow shimmering bronzing powder, bemineral brow powder, clarins double fix mascara, make-up studio cream eyeliner, make-up studio false lash effect 4d extra black mascara, mac prep + prime, beautyblog, fashion is a party

Ik heb gebruikt:


Gezicht
Revlon Photoready Perfecting Primer in ‘001’ (kun je hier vinden)
The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream in ’01’ (kun je hier vinden)
NARS Radiant Creamy Concealer in ‘2 Vanilla’
Ben Nye Luxury Powder in ‘Cameo’
Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder in ‘010 Shimmering Bronze’
MAC Beauty Powder in ‘Light Sunshine’
Wenkbrauwen
beMineral Brow Powder in ‘B861 Husk’
Clarins Double Fix Mascara (kun je hier vinden)

Ogen
Make-Up Studio Eye Primer
MAC x Sharon Osbourne Duchess Eyeshadow Quad
Make-Up Studio Cream Eyeliner in ‘Black’ (kun je hier vinden)
Illamasqua Sealing Gel
Make-Up Studio False Lash Effect 4D Extra Black Mascara (kun je hier vinden)
essence Colour Flash Volume Mascara in ’05 Contains Carmine’

Lippen
MAC Prep + Prime Lip (kun je hier vinden)
Rimmel Colour Rush Long Lasting Intense Colour Balm in ‘710 Drive Me Nude’
MAC lipstick in ‘Viva Glam Gaga 2’

 Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties