logo
25 August 2014

Make-Up Studio Tri-Stand Mirror

Gepost in beauty

,make-up studio, make-up studio amsterdam, make-up spiegel, make-up studio make-up spiegel, grote make-up spiegel, make-up studio tri-stand mirror, make-up spiegel review, make-up spiegel ikea, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, make-up spiegel kopen

Al een tijdje was ik half op zoek naar een make-up spiegel. Ik schrijf ‘half’, omdat mijn krakkemikkige IKEA make-up spiegeltje iedere dag gewoon zijn werk deed, maar nou eenmaal niet je-van-het meer was. Ik wilde wat beters, maar had niet echt haast. Gelukkig maar, want vaak als je iets specifieks zoekt, vind je het niet. ‘Je moet er tegenaan lopen’, zeggen ze dan. Nou, dat deed ik laatst!

Toen ik voor het eerst in de Make-Up Studio winkel in Amsterdam was (wat een mooie winkel! – zelfs Bas zei het spontaan, en het zegt wat als hij een make-up winkel een compliment geeft), viel mijn oog gelijk op de Tri-Stand Mirror. Lekker groot, lekker praktisch en hij zag er mooi en van goede kwaliteit uit. Omdat ik €34,95 best veel geld vind voor een spiegel die nou ook weer niet zó bijzonder is, dacht ik er nog even overna. Later ging ik ‘m alsnog halen, want ik verwachtte niet iets beters te gaan vinden. Bovendien: de meeste make-up spiegels die ik tot nu toe mooi vond waren nog een stuk duurder.

Ik heb er geen spijt van: ik gebruik de Tri-Stand Mirror sindsdien dagelijks met veel plezier. Mocht je ‘m ook willen hebben: hij is hier te koop in de webshop van Make-Up Studio en in de Make-Up Studio winkels. Die vind je in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

 Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties