logo
6 August 2014

Makeovers

Gepost in beauty

makeovers, makeover monday, monday makeover, monday makeover cara, monday makeover maskcara, maskcara blog, beautyblog, make-up artist blog, subtiele make-up, naturel make-up, makeover door middel van makeup, makeover programma, extreme makeovers, fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, beautyblogmakeovers, makeover monday, monday makeover, monday makeover cara, monday makeover maskcara, maskcara blog, beautyblog, make-up artist blog, subtiele make-up, naturel make-up, makeover door middel van makeup, makeover programma, extreme makeovers, fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, beautyblogmakeovers, makeover monday, monday makeover, monday makeover cara, monday makeover maskcara, maskcara blog, beautyblog, make-up artist blog, subtiele make-up, naturel make-up, makeover door middel van makeup, makeover programma, extreme makeovers, fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, beautyblogmakeovers, makeover monday, monday makeover, monday makeover cara, monday makeover maskcara, maskcara blog, beautyblog, make-up artist blog, subtiele make-up, naturel make-up, makeover door middel van makeup, makeover programma, extreme makeovers, fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, beautyblog

Waarschijnlijk heb je – net als ik- al zo’n miljoen makeovers gezien in je leven. Toch blijven ze me boeien. Of het nou gaat om veranderen van gewicht, kleding, haar, make-up of complete lichaamsdelen (door middel van plastische chirurgie), ik vind het super fascinerend hoe verschillend iemand eruit kan zien. Ik vind het zelf ook altijd heel grappig om te merken hoe anders er op straat op me gereageerd wordt, afhankelijk van hoe ik eruit zie. Terwijl ik maandag toch echt niemand anders ben dan dinsdag natuurlijk.

Cara is visagist en heeft haar eigen beautyblog genaamd Maskcara (maar misschien zeg ik nou iets obvious, ik weet niet zo goed hoe bekend dit blog is in Nederland). Regelmatig doet ze makeovers door middel van (haar en) make-up in haar ‘Makeover Monday’ rubriek, wat mijn favoriete Maskcara rubriek is.

Hoewel de makeovers van Cara vaak heel bescheiden zijn in vergelijking met de extreme makeovers die je in bijvoorbeeld Amerikaanse televisieprogramma’s ziet, vind ik dat juist zo mooi aan haar makeovers. Ik vind Cara uitblinken in mensen niet anders, maar mooier maken en ik hoop dat ze dat nog lang en vaak blijft doen. 

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties