logo
14 August 2014

Married to the Mob x Palladium Leopard Boots

Gepost in mijn outfits

palladium boots, palladium fall winter 2014, married to the mob x palladium boots, palladium leopard boots, palladium luipaard, luipaardprint, schoenen luipaardprint, laarzen luipaardprint, fashionology, fashionology tiny collection, & other stories, boyfriend t-shirt, river island, tube pants, natide ooink, fashion is a party, fashion blogger, outfitpostpalladium boots, palladium fall winter 2014, married to the mob x palladium boots, palladium leopard boots, palladium luipaard, luipaardprint, schoenen luipaardprint, laarzen luipaardprint, fashionology, fashionology tiny collection, & other stories, boyfriend t-shirt, river island, tube pants, natide ooink, fashion is a party, fashion blogger, outfitpostpalladium boots, palladium fall winter 2014, married to the mob x palladium boots, palladium leopard boots, palladium luipaard, luipaardprint, schoenen luipaardprint, laarzen luipaardprint, fashionology, fashionology tiny collection, & other stories, boyfriend t-shirt, river island, tube pants, natide ooink, fashion is a party, fashion blogger, outfitpostpalladium boots, palladium fall winter 2014, married to the mob x palladium boots, palladium leopard boots, palladium luipaard, luipaardprint, schoenen luipaardprint, laarzen luipaardprint, fashionology, fashionology tiny collection, & other stories, boyfriend t-shirt, river island, tube pants, natide ooink, fashion is a party, fashion blogger, outfitpostMarried to the Mob x Palladium Leopard Boots / Fashion is a partypalladium boots, palladium fall winter 2014, married to the mob x palladium boots, palladium leopard boots, palladium luipaard, luipaardprint, schoenen luipaardprint, laarzen luipaardprint, fashionology, fashionology tiny collection, & other stories, boyfriend t-shirt, river island, tube pants, natide ooink, fashion is a party, fashion blogger, outfitpost

Palladium is een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse merk Married to the Mob en daar zijn o.a. deze gave laarzen uitgekomen: de Married to the Mob x Palladium Leopard Boots!

De standaard kleuren van Palladium kennen we waarschijnlijk allemaal wel. De laatste tijd heb ik pas ontdekt dat er – naast mijn toffe turquoise Palladium’s, maar die zijn helaas niet meer te koop- bijvoorbeeld ook neon gele en deze Black Metal varianten zijn.

En deze met luipaard print sinds kort dus. Ik draag de leopard boots hier ‘collar down’ (de zijkanten althans), maar je kunt ze ook ‘collar up’ dragen voor een langere, wat stoerdere laars.

Ik draag:

& Other Stories grijs t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
River Island bruine tube pants (hier kun je tube pants vinden)
Married to the Mob x Palladium luipaard laarzen (kun je hier vinden)
Fashionology Tiny Collection kettinkjes

Foto’s door Natide Ooink.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties