logo
24 August 2014

The art of combining

Gepost in mijn outfits

vanharen schoenen, leren enkellaarzen, beige leren laarzen, beige laarzen, maxi rok, oversized trui, oversized knit, boohoo, h&m, mac red blazer lipglass, models own hypergel naked glow, fashionology, outfit, herfst 2014, fashion blogger, fashion is a partyvanharen schoenen, leren enkellaarzen, beige leren laarzen, beige laarzen, maxi rok, oversized trui, oversized knit, boohoo, h&m, mac red blazer lipglass, models own hypergel naked glow, fashionology, outfit, herfst 2014, fashion blogger, fashion is a partyvanharen schoenen, leren enkellaarzen, beige leren laarzen, beige laarzen, maxi rok, oversized trui, oversized knit, boohoo, h&m, mac red blazer lipglass, models own hypergel naked glow, fashionology, outfit, herfst 2014, fashion blogger, fashion is a partyvanharen schoenen, leren enkellaarzen, beige leren laarzen, beige laarzen, maxi rok, oversized trui, oversized knit, boohoo, h&m, mac red blazer lipglass, models own hypergel naked glow, fashionology, outfit, herfst 2014, fashion blogger, fashion is a partyvanharen schoenen, leren enkellaarzen, beige leren laarzen, beige laarzen, maxi rok, oversized trui, oversized knit, boohoo, h&m, mac red blazer lipglass, models own hypergel naked glow, fashionology, outfit, herfst 2014, fashion blogger, fashion is a party

Ik zit met Bas in de auto en dit is wat ik draag. Bas zegt: ‘Ik vind het echt geen mooie dingen die je aanhebt, maar het staat je wél’. Ik moet lachen. Bas zegt vervolgens: ‘Ja, daarom is het dus zo moeilijk om iets voor jou uit te zoeken. Ik zou deze dingen nooit voor uitkiezen voor je. Vind je het zelf mooi dan?’. Ik zeg: ‘Ja, nou ja, kijk… ik koop deze maxi rok niet omdat ik het zo’n mooie rok vind, want hij is niet heel bijzonder. Ik koop deze rok omdat ik denk dat het leuk is deze te combineren’. Bas moet lachen.

Het is niet de eerste keer dat we een conversatie hebben als deze. Bas is ook niet de enige met wie ik een dergelijk gesprek heb gehad. Mensen kunnen ontzettend raar opkijken bij iets wat ik uit het rek pak en ontzettend positief verrast zijn als ik het aantrek. Daar ben ik trots op. En daar houd ik van. Van the art of combining. 

Ik draag:

boohoo khaki oversized knit (hier kun je een look alike vinden)
H&M taupe maxi rok (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren beige leren enkellaarzen (kun je hier vinden)
Fashionology ketting
My Jewellery zilverkleurige armband
Models Own HyperGel nagellak in ‘Naked Glow’ (kun je hier vinden)
MAC x Marge The Simpsons lipglass in ‘Red Blazer’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties