logo
11 August 2014

What’s inside the box?

Gepost in fashion

what's inside the box, miu miu zonnebril, miu miu zonnebrillen, strooien hoedje, sunglasses shop, miu miu brilllen, miu miu sunglasses shop, sunglasses shop review, sunglasses shop ervaring, designer zonnebril, designer zonnebrillen, eerste designer zonnebril kopen, fashion is a party, fashion bloggerwhat's inside the box, miu miu zonnebril, miu miu zonnebrillen, strooien hoedje, sunglasses shop, miu miu brilllen, miu miu sunglasses shop, sunglasses shop review, sunglasses shop ervaring, designer zonnebril, designer zonnebrillen, eerste designer zonnebril kopen, fashion is a party, fashion blogger

Als ik zeg dat dit doosje van Sunglasses Shop komt, wat denken jullie dan dat erin zit? Een Miu Miu zonnebril waarschijnlijk (omg, yay!), maar welke?

Ik vind Miu Miu zonnebrillen echt geweldig. Hoewel ik meer brillenmerken kan waarderen, is Miu Miu denk ik toch wel mijn favoriet. Dus dat mijn eerste designer zonnebril een Miu Miu is geworden, vind ik te gek!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties