logo
17 August 2014

Nike LunarElite Sky Hi City Pack London

Gepost in fashion

nike sneakers, nike sneaker comfortabel, nike air max, nike roshe run, nike lunarelite sky hi, nike lunarelite sky hi city pack london, nike webshop, nike lunarelite sky hi, nike lunarelite skyhi blogger, nike city pack, nike gouden sneakers, exclusieve nike sneakers

De afgelopen jaren ben ik in een bad van comfort terecht gekomen. Ik kom van een wereld van blaren, té doorbloede tenen, bloed op me hakken, afgeknelde kleine tenen en pijn aan mijn kuiten. Dus sinds ik Nike’s draag maak ik wat mee hoor…

…dat het ene paar sneakers nog comfortabeler is dan het andere, bijvoorbeeld. Nadat ik Air Max probeerde en Roshe Run’s, dacht ik dat het niet comfortabeler zou kunnen. Maar sinds ik deze Nike LunarElite Sky Hi City Pack London sneakers in huis heb, twijfel ik daar erg aan. De zool, die er een beetje uitziet als een veer, vóelt ook een beetje als een veer. Alsof je bij elke stap die je zet een beetje de lucht in geholpen wordt. Dit is wat Nike zelf zegt over het comfort:

  • Injected Phylon midsole for lightweight cushioning
  • Ultra-lightweight, springy Lunarlon cushioning for soft yet responsive shock absorption
  • Drop-in cushlon foam for excellent cushioning
  • Thin rubber Waffle outsole for traction and durability
  • Concealed wedge heel for enhanced heel heightHet Nike LunarElite Sky Hi City Pack bestaat uit zes verschillende schoenen, met hun eigen kleurschakeringen. Alle zes zijn ze vernoemd naar een andere stad. Er is Parijs, Milaan, Londen, Sao Paulo, Tokyo en New York. Ik ging voor Londen (die zijn goud), want ik vond goud wel “blits” (wat een verschrikkelijk woord, haha). Ik vind Sao Paulo ook erg mooi, maar de kleuren leken me wat moeilijk te combineren.

Naast het City Pack zijn er nog andere Nike LunarElite Sky Hi sneakers. Het model dat je op de foto ziet heet LunarElite Sky Hi en de uitvoering bepaalt tot welk pack de sneaker hoort (snap je ‘m nog?). In dit geval is dat ‘City Pack London’.

Morgen zie je mijn LunarElite Sky Hi’s in een outfitpost! Samen met mijn mooie brillie!

Je vindt het Nike LunarElite Sky Hi City Pack en de andere LunarElite Sky Hi sneakers hier in de Nike webshop.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties