logo
18 August 2014

Normcore

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, normcore trend, normcore outfit, wat is normcore, nike lunarelite sky hi city pack london, skinny jeans, boyfriend t-shirt, oversized t-shirt, & other stories, miu miu zonnebril, sunglasses shop, miu miu zonnebrillen, cat eye zonnebril, nijmegen, sporty trendfashion is a party, fashion blogger, normcore trend, normcore outfit, wat is normcore, nike lunarelite sky hi city pack london, skinny jeans, boyfriend t-shirt, oversized t-shirt, & other stories, miu miu zonnebril, sunglasses shop, miu miu zonnebrillen, cat eye zonnebril, nijmegen, sporty trendfashion is a party, fashion blogger, normcore trend, normcore outfit, wat is normcore, nike lunarelite sky hi city pack london, skinny jeans, boyfriend t-shirt, oversized t-shirt, & other stories, miu miu zonnebril, sunglasses shop, miu miu zonnebrillen, cat eye zonnebril, nijmegen, sporty trendfashion is a party, fashion blogger, normcore trend, normcore outfit, wat is normcore, nike lunarelite sky hi city pack london, skinny jeans, boyfriend t-shirt, oversized t-shirt, & other stories, miu miu zonnebril, sunglasses shop, miu miu zonnebrillen, cat eye zonnebril, nijmegen, sporty trend

Al wel eens gehoord van de Normcore trend? Well, you have now! Normcore zou je uit kunnen leggen als ‘zo onopvallend, oncool en ik-heb-er-geen-moeite-voor-gedaan mogelijk’ (check dit artikel als je je hier nog geen beeld bij kunt vormen).

Voor elke dag vind ik deze stijl wat te saai, maar voor één dagje vind ik het heerlijk. Mijn favoriete Normcore item is mijn grijze oversized t-shirt, die ik hier ook al droeg.

Ik draag:

& Other Stories grijs t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
Vero Moda blauwe skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Nike LunarElite Sky Hi City Pack London sneakers (kun je hier vinden)
Miu Miu via Sunglasses Shop zonnebril (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties