logo
31 August 2014

Outfit recap augustus

Gepost in mijn outfits

Outfit recap augustus / Fashion is a partyOutfit recap augustus / Fashion is a partyOutfit recap augustus / Fashion is a partyOutfit recap augustus / Fashion is a partyOutfit recap augustus / Fashion is a partyOutfit recap augustus / Fashion is a partyOutfit recap augustus / Fashion is a partyOutfit recap augustus / Fashion is a partyoutfit recap, outfit recap augustus, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, fashion blogger outfits, midi rok, vintage jurk, normcore, mari rok, brush stroke print, nike roshe run palm tree, palladium boots, adidas stan smith, ondergaande zon, antwerpen, zomer outfits, zomerjurk, sweatpants

Het is weer tijd voor de outfit recap augustus. De outfit recaps zijn één van mijn favorieten posts om te maken, ik vind het heerlijk om terug te kijken!

Mijn outfits deze maand gaan alle kanten op! Ik dacht toch echt dat ik een eigen stijl had, maar als ik naar al deze foto’s kijk kan ik de rode draad nog maar moeilijk vinden. Jullie?

Mijn favorieten van deze maand zijn deze en deze look. Welke outfits vind jij het leukste? Let me know, ik vind het leuk jullie meningen te lezen!

P.S. Klik op de outfits als je de hele outfitpost (nog eens terug) wilt zien!

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties