logo
29 August 2014

Dure auto’s

Gepost in mijn outfits

outfitfoto's maken, dure auto's, schuttershofstraat, primark, car print, prada car print, adidas stan smith, sarenza, bershka, mac viva glam nicki 2, schuttershofstraat antwerpen, chanel boetiek, lila lipstick, fashion is a party, fashion blogger, midi rok, midi skirtoutfitfoto's maken, dure auto's, schuttershofstraat, primark, car print, prada car print, adidas stan smith, sarenza, bershka, mac viva glam nicki 2, schuttershofstraat antwerpen, chanel boetiek, lila lipstick, fashion is a party, fashion blogger, midi rok, midi skirtoutfitfoto's maken, dure auto's, schuttershofstraat, primark, car print, prada car print, adidas stan smith, sarenza, bershka, mac viva glam nicki 2, schuttershofstraat antwerpen, chanel boetiek, lila lipstick, fashion is a party, fashion blogger, midi rok, midi skirtoutfitfoto's maken, dure auto's, schuttershofstraat, primark, car print, prada car print, adidas stan smith, sarenza, bershka, mac viva glam nicki 2, schuttershofstraat antwerpen, chanel boetiek, lila lipstick, fashion is a party, fashion blogger, midi rok, midi skirt

Outfitfoto’s maken met Bas in een dure winkelstraat is een uitdaging: bij elke dure auto is hij zo’n vijf minuten afgeleid.

Waarna ik na gemiddeld drie seconde afhaak bij zijn ‘kijk-daarom-is-deze-auto-zo-vet-verhalen’. Ik moet eerst maar eens in een auto kunnen ríjden. Daarvoor blijf ik deze rok maar aantrekken -nog steeds in de hoop dat ie geluk brengt- en tot nu toe tevergeefs. Ik ben al één keer gezakt en heb nachtmerries van de volgende vijf keer die hopelijk niet gaan komen. Duur of niet, auto’s worden niet mijn hobby.

Ik draag:

Bershka wit bikerjack (hier kun je een look alike vinden)
Primark midi rok met car print (hier kun je midi rokken vinden)
adidas Stan Smith sneakers via Sarenza (kun je hier vinden)
MAC lipstick in ‘Viva Glam Nicki 2’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties